Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yukatel Adana Demirspor PTT 1. Lig takımı Adana Demirspor, Fatih Karagümrük'ün 23 yaşındaki stoperi Anıl Sarak ile 2 yıllık sözleşme imzaladı - Yukatel Adana Demirspor Haberleri

        Adana Demirspor'un geleceği adına çok önemli bir oyuncuyla anlaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, ''Kadromuzu Süper Lig'e çıkmak adına çok güçlendireceğiz. Alacağımız oyuncular, bu camiaya ve bu taraftara yakışacaktır. Taraftarımızın gönlü rahat olsun" dedi.

        Anıl gibi gelecek vaad eden bir oyuncuyu kadroya dahil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden teknik direktör Osman Özköylü ise, "Bu tip oyuncuları takip ederek, bünyemize kazandırmaya devam edeceğiz. Hedefimiz Adana Demirspor'a uzun süre fayda sağlayacak oyuncular bulmaktır. Bu yetenekler sahada Adana Demirspor'umuza büyük katkı sağlayacak" diye konuştu.

        Bursaspor alt yapısından yetişen Almanya doğumlu olan 23 yaşındaki Anıl Sarak ise şunları söyledi:

        "Adana Demirspor gibi önemli bir camiaya hizmet vermek için şimdiden sabırsızlanıyorum. Bu şehir, bu taraftar Süper Ligi fazlasıyla hak ediyor. Bir an önce bu büyük taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ