Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Nani transferini resmen açıklaması bekleniyor - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo’nun önceki gün Lizbon’a gidip görüştüğü Nani ile pürüzleri giderdiği ve transferin sadece resmi açıklamaya kaldığı kaydedildi.

        Hem Manchester United hem de Portekizli yıldızla el sıkışan Sarı-Lacivertli kulübün geri sayımda olduğu ve her an transferi duyurabilecek durumda olduğu belirtildi. Öte yandan İngiliz medyası da Nani’nin Fenerbahçe’ye gittiğini yazıyor.

        The Guardian “Nani Manchester United’dan ayrılmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe ile anlaşma tamam” ifadelerini kullandı. Öte yandan 3 yıllık anlaşma sağlanan Nani’ye sezonluk 3 milyon 750 bin Euro, 100 bin Euro Şampiyonlar Ligi’ne katılım bonusu, 100 bin Euro ligde şampiyonluk bonusu, 25 bin Euro Türkiye Kupası şampiyonluğu bonusu verilecek. Manchester United’a ise 6 milyon Euro bonservis ödenecek. Toplamda F.Bahçe’nin kasasından 17 milyon 475 bin Euro gibi bir rakam çıkacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ