Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Antalyaspor'un Davraz kampı başladı - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Kırmızı-beyazlı ekip, Davraz Kayak Merkezi'nin bin 600 rakımlı oteller bölgesindeki sahasında, antrenör Yusuf Şimşek yönetiminde koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı.

        Çift kale maçla tamamlanan idmana, izinli olan Samuel Eto'o ile Lamine Diarra katılmadı.

        Antalyaspor Antrenörü Ali Postacı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Davraz kampının kendileri için önemli olduğunu söyledi.

        Özellikle sezon başı ilk etap çalışmalarının fizik ve kondisyon üzerine olacağını, bu nedenle de sürekli Davraz'ı tercih ettiklerini dile getiren Postacı, burada iyi bir çalışma ortamı bulduklarını kaydetti.

        Ali Postacı, 24 kişilik oyuncu kadrosuyla kampta olduklarını kaydederek, Eto'o'nun 7 Temmuz Salı günü kampa dahil olacağını dile getirdi.

        Sezon bittikten sonra takımda kalan oyunculara izin sürecinde belirli bir program verdiklerini aktaran Postacı, "Oyuncularımız beklediğimizden çok iyi hazırlanmışlar. Bu da bizim işimizi kolaylaştırıyor" diye konuştu.

        Ronaldinho transferiyle ilgili görüşmelerin sürdüğünü bildiklerini ifade eden Postacı, bu oyuncunun gelmesi halinde çok mutlu olacaklarını sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ