Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray’ın orta sahadaki savaşçı ruhu Felipe Melo, adım adım Sarı-Kırmızılı kulüpten kopuyor... - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ
        Galatasaray’ın orta sahadaki savaşçı ruhu Felipe Melo, adım adım Sarı-Kırmızılı kulüpten kopuyor...

        2

        Hamza Hamzaoğlu, Florya’daki hazırlık çalışmalarına gelmeyen ve Avusturya’daki kampa da katılıp katılmayacağı belirsizliğini koruyan Brezilyalı yıldızın ayrılmak istediğini açıklamıştı.

        3

        Melo’dan umudunu kesen yönetim, Inter’i çalıştıran eski teknik direktörleri Roberto Mancini ile temasa geçti.

        4

        Sarı-Kırmızılılar, 1 yıl daha kontratı bulunan Melo’nun bonservisine karşılık olarak takas önerisinde bulunan İtalyanlar’a “Biz takasa hazırız. Adaylar üzerinde görüşelim” mesajı iletti.

        5

        Eğer yapılacak oyuncu alışverişi konusunda anlaşma sağlanırsa, Melo’nun gitmesine izin verilecek.

        6

        SEÇ, BEĞEN, AL
        Öncelikli olarak Melo’nun boşluğunu doldurabilecek bir ön libero üzerinde duran Sarı- Kırmızılılar’ın, alternatif olarak diğer mevkiler için bir oyuncu takasını da kabul edebileceklerini bildirdikleri öğrenildi.

        7

        İtalyan medyası, Mancini’nin G.Saray’a 6 futbolcunun yer alacağı bir takas listesi sunacağını yazıyor. İşte o liste...

        8

        FREDY GUARİN
        F.Bahçe’yle de adı anılan Kolombiyalı çok önemli bir isim. Ancak G.Saray’ın üste 3-4 milyon Euro vermesi gerekebilir. Geçen sezon 37 maçta 7 gol, 9 asistle oynadı

        9

        JUAN JESUS
        Stoper ve sol bek oynayabiliyor. 24 yaşında, 1.85 boyunda. Sambacı geçen sezon Inter’de 45 maça çıktı. 3 yıl önce 4 milyon Euro’ya Inter’e transfer oldu.

        10

        JOEL OBİ
        24 yaşında, 1.77 boyundaki Nijeryalı futbolcu orta sahada görev yapıyor. Geçen sezon kiralık gittiği Parma’da 17 maçta görev yaparken, 1 kez ağları sarstı.

        11

        NAGATOMO
        Japon sol bek, 2011’de Cesena’dan Inter’e 4.5 milyon Euro’ya geldi. Sağ bek de oynayabiliyor. Geçen sezon 18 karşılaşmada 2 asist yaptı.

        12

        ISAAC DONKOR
        20 yaşında, 1.80 boyunda... Stoper ama savunmanın sağında ve solunda da oynayabiliyor. Geçen sezon lig ve Avrupa’da sadece 3 maçta forma giydi.

        13

        SAPHİR TAİDER
        23 yaşındaki Cezayirli ön libero, 2013’te Bologna’dan Inter’e 7.5 milyon Euro’ya geldi. Kiralık gittiği Sassuolo’da 28 maçta 4 gol, 3 asistlik performans gösterdi.

        14

        YİNE, YENİDEN İNLER
        Melo’nun yerine oyuncu arayan G.Saray’ın gündemine yeniden Gökhan İnler girdi. Napoli’den ayrılabileceği konuşulan 31
        yaşındaki tecrübeli yıldız geçen sezon Serie A’da 19, Avrupa Ligi’nde 11 maça çıktı, 1 gol attı. Haziran 2016’ya kadar kontratı bulunan Gökhan için Napoli’yle temasa geçildi.

        15

        Geçen yıl İtalyan ekibinden alınan Dzemaili ve Pandev hiçbir varlık gösterememişti. Gökhan’ın ise Melo’nun boşluğunu doldurabileceği düşünülüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ