Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Hacettepe Hacettepe'nin gol sorunu! - Futbol Haberleri

        Sezon başında forvet mevkini Arnavut Sukaj ve Fildişi Sahilleri'nden Zoko ile takviye eden mor-beyazlılar buna rağmen gol sıkıntısına bir türlü çare bulamadı. Başkent ekibi, gol sayısında sadece TFF 3. Lig takımlarından Uşakspor, Yıldırım Bosnaspor ve Orhangazi Gençlerbirliği'ni geçebildi.

        Mor-beyazlı ekip, 11 maçın beşinde gol atma başarısını gösteremezken, sadece Ankara'da oynadığı Fenerbahçe ve Denizlispor maçlarından 3'er puan çıkardı. Hacettepe'nin golcüleri, deplasmandaki Eskişehirspor ve Trabzonspor ile içerdeki Ankaraspor, Ankaragücü ve Gaziantepspor karşılaşmalarında sessiz kaldı.

        Fenerbahçe'yi 2-1, Denizlispor'u 1-0 yenen ve şu ana kadar bir maçta 3 gole ulaşamayan başkent temsilcisi, İstanbul'da Beşiktaş, kendi sahasında Konyaspor ve Bursapor'a aynı sonuçla 2-1, Ankaraspor'a 4-0, Ankaragücü ve Trabzonspor'a 1-0 yenilirken, Antalyaspor ile 1-1, Eskişehirspor ve Gaziantepspor ile golsüz berabere kaldı.

        Bu arada, kaydedilen 7 golü İbrahim Şahin (2), Sandro (2), Kadir ve Lika atarken, mor-beyazlıların bir golü de Fenerbahçe'nin genç savunma oyuncusu Can Arat'tan geldi.

        -SADECE 3. LİG TAKIMLARINI GEÇEBİLDİLER-

        Hacettepe, Turkcell Süper Lig'de oynadığı 11 karşılaşmada rakip fileleri sadece 7 kez havalanadırabildi.

        TFF 3. Lig'de mücadele eden kulüplerden Uşakspor 12 maçta 2, Yıldırım Bosnaspor 13 maçta 6, Orhangazi Gençlerbirliği de yine 12 karşılaşmada 6 gol kaydetmeyi başardı. A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ