Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş Kartal'ın içini ısıtacak - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | Kartal YİĞİT

        Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş’ta Şenol Güneş ilk günden futbolcularına sevgi ve saygıyı aşılamaya çalışıyor. Eksik kadro ile kamp öncesi antrenmanlara başlayan Siyah-Beyazlılar’da Güneş, oyuncularından ilk olarak önce kendilerine sonra arkadaşlarına saygı istedi.

        Takımıyla ilk toplantısını yapan tecrübeli hoca, “Önce takım olmayı öğreneceğiz. Bunun için hareket edeceğiz. İyi bir takım olmak için de önce birbirinizi sevmenizi istiyorum. Zaman zaman kavgalar olacak ama bunlar geçecek. Herkes arkadaşını sever, saygı duyarsa başarı da gelir. Huzurlu ve düzgün bir çalışma ortamı oluşur” dedi.

        ‘SİZİN İÇİN BURDAYIZ’

        Bazı kurallarının olacağını söyleyen teknik patron Güneş, “Rekabet için ciddiyet şart. Ayrıca kurallar da olacak. Biz sizler için buradayız. Kuralları da sizin için uygulayacağız. Her şey sizin için olacak. Sorunu olan çekinmeden bana gelsin” diye konuşarak arada köprüler olmayacağının mesajını verdi.

        ‘HERKESİ GÖRMEDEN KARAR VERMEYECEĞİM’

        Yönetimden ilk etapta savunmaya takviye isteyen Şenol Güneş, Rhodolfo’nun bitirilmesi için ısrarcı olurken defansın ortasına ikinci bir yabancı daha alınabileceğini söyledi. Tesislerde 2. başkan Ahmet Nur Çebi ve asbaşkan Deniz Atalay ile görüşen Güneş’in, “Hiç kimse için önyargılı değilim. Milosevic’i çok tanımıyorum. Franco kötü bir oyuncu değil. İkisinin de antrenman ve hazırlık maçlarındaki performansını göreceğim. Memmun kalırsam yeni transfere ihtiyaç olmaz” dediği öğrenildi. Güneş’in iyi bir teklif gelmesi halinde iki oyuncunun satışına da onay verebileceği ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ