Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Baxter'dan açıklamalar - Futbol Haberleri

        Baxter, yaptığı açıklamada, başkent temsilcisinin sezon hazırlık kampının 4 gün önce başladığını hatırlatarak, oyunculara yeni düşünceler aşılamaya çalıştıklarını, futbolcuların da buna açık olduğunu belirtti.

        "Oyuncular çok istekli ve yüksek arzuyla çalışıyorlar" diyen İskoç teknik adam, "Yeni düşünceler aşılamaya çalışıyoruz. Yeni düşüncelere açık olmaları çok iyi. Bu bizim için önemli bir veri" ifadelerini kullandı.

        Öncelikle mevcut kadroyu değerlendireceğini, ancak bunun ardından takıma takviye düşünebileceğini dile getiren Baxter, şöyle konuştu:

        "Elimizdeki oyuncu grubunu değerlendirmem gerekiyor. Kadromuzdaki futbolcuların hepsi şu anda benim için aynı. Güney Afrika'da çalıştığım Kaizer Chiefs'te iyi oyuncular var. 2-3 tane önemli futbolcuları var ancak transfer maliyetleri ne olur bilemiyorum. Kulübüme futbolcu tavsiye edebilmem için önce kadromuzu değerlendirmem sonra da bu oyuncuların maliyetinin bize uygun olması gerekiyor."

        Baxter, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nin sezon öncesi hazırlık için "İyi bir antrenman kompleksi" olduğunu sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ