Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Topal'dan transfer açıklaması - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, Fenerbahçe camiasında kaptanlık yapmanın kendisi için şeref olacağını söyledi.

        Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdüren sarı-lacivertlilerde, kampın üçüncü gününde başarılı futbolcu Mehmet Topal, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çok güzel bir ortamda çalıştıklarını ifade eden yıldız oyuncu, "Biz de iki gün önce takıma katıldık. Her sezon başı olduğu gibi zor antrenmanlarla mücadele etmeye çalışıyoruz. Hocamız da kendi sistemini oturtmaya çalışıyor. Takım halinde çok güzel çalıştığımızı düşünüyorum. Bu ağır antrenmanlara rağmen neşemizi de korumaya çalışıyoruz. İnşallah sakatsız belasız bir kamp geçiririz" dedi.

        "TRANSFER TEKLİFLERİ ALMAK ONORE EDİCİ"

        Kendisine yapılan transfer teklifleri hakkında açıklamalarda bulunan Topal, "Transfer tekliflerinin gelmesi bizim açımızdan her zaman onore edeci bir durum diyebilirim. Benim 1 yıllık sözleşmem daha devam ediyor. Buraya gelirken gidecekmişim gibi hiç düşünmedim. Ama bizler profesyonel insanlarız camiamız bize kal derse elimizden geldiğince mücadelemizi sonuna kadar vermeye devam ederiz. Şu anda transfer işleriyle de menajerim ilgilenmeye çalışıyor. Ben burada çok mutlu olduğumu bütün samimiyetimle söyleyebilirim. Bir yıllık sözleşmem devam ediyor sezon sonuna kadar mücadelemi vereceğim. Takımıma faydalı olabilmek için elimden geleni yapacağım. Bizler profesyonel insanlarız zaman neyi gösterir bilemeyiz. Ben en iyi şekilde takıma motive olmuş durumdayım diyebilirim" ifadelerini kullandı.

        "HOCAMIZ İNŞALLAH SİSTEMİNİ OTURTUR"

        Yeni teknik patron Vitor Pereira ile ilgili de konuşan deneyimli oyuncu, "Disiplinli diyebilirim. İyi ve ağır idmanlar yapıyor. Bu idmanları yapmak zorundayız. Hocamız da kendi sistemini oturtmaya çalışıyor takımda. Bizler de profesyonel insanlar olarak bu sistemi kabullenmek zorundayız. İnşallah hocamız da kendi sistemini oturtur bizler de elimizden geldiğince takıma faydalı oluruz" şeklinde konuştu.

        Pereira'nın kendisini övgüsü hakkında da konuşan Topal, "Bu hocamızın kendi görüşü sadece beni tanımıyordur. Bütün oyuncuları tanıyordur. Bu benim adıma gurur verici bir şey diyebilirim. Bütün takım arkadaşlarımı tanıyordur diye düşünüyorum" dedi.

        "EMRE BELÖZOĞLU İÇİN KENDİ ADIMA ÜZÜLDÜM"

        Takımdan ayrılan Emre Belözoğlu hakkındaki düşüncelerini paylaşan başarılı oyuncu, "İlk önce Emre ağabeye, camiamıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Benim Emre ağabeyle çok uzun zamandır dostluğumuz var. Aynı zamanda oda arkadaşım kendisi. Kendi adıma çok üzüldüğümü söyleyebilirim. Hem kalitesi hem insanlığı her zaman benim takdir ettiğim bir ağabeyimizdi. Tabii Fenerbahçe camiasında kaptanlık yapmak benim için bir şereftir. Ama bizim takımımızın kaptanı şu an Volkan Demirel, açıkçası bu konu da beni rahatsız ediyor. Volkan ağabeyi de rahatsız ediyordur illa ki. 13-14 yılını vermiş bu camiaya onun için bu takımın kaptanı Volkan Demirel diyebilirim" açıklamalarında bulundu.

        "REKABET HER ZAMAN BAŞARI GETİRİR"

        Takımdaki rekabetin her zaman başarı getireceğini söyleyen Topal, "Gelen takım arkadaşlarımız da camiamıza faydalı olmak için elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Rekabet benim için her zaman iyidir. Şükürler olsun yıllardır bu işin içindeyiz. Birçok rekabetler de verdik. Her mevkide alternatif oyucular da var, bu takım için olumlu diyebilirim. Nani de gerçekten dünya yıldızı bir futbolcu. Camiamıza çok faydalı olacağını düşünüyorum. İnşallah birlikte büyük başarılara imza atarız diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

        "BU SÜREÇTEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ"

        Fenerbahçe'deki 3 Temmuz süreci hakkındaki soruyu da yanıtlayan başarılı oyuncu, "O sürecin hemen ardından camiaya katıldım. Gerçekten camianın çok zor zamanlar geçirdiğini biliyorum. Bir kulübün yaşayabileceği en zor süreci atlatmıştır diye düşünüyorum. Mahkeme süreci var inşallah da bu süreçten alnımızın akıyla çıkacağımızı düşünüyorum. Başka bir kulüp bu süreçten çıkabilir miydi diye düşünüyorum. Gerçekten biz takım arkadaşlarımız taraftarlarımız dik bir duruş gösterdiler" diye konuştu.

        "ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

        Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istediklerini söyleyen Topal, "Katılamadığımız dönemlerde çok üzülmüştük. Ama şimdi ön eleme maçları da oynayacağız. Elimizden geldiğince en iyi şekilde hazırlanacağız. Direkt Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz. Bunun için bütün mücadelemizi vereceğiz" şeklinde konuştu.

        "BU OLUŞUMUN PARÇASI OLMAKTAN MUTLUYUZ"

        Takımdan ayrılanların kendilerini üzdüğünü belirten Mehmet Topal, "Çok uzun yıllardır devam eden bir dostluğumuz vardı. Ama bizler profesyonel insanlarız her düzene ayak uydurmak zorundayız. Takımımız da yeni bir oluşum içerisinde biz de bu oluşumun bir parçası olmaktan mutluyuz. Yeni oyuncular da takıma geldi. Bizim de burada amacımız yeni gelen arkadaşların en kısa zamanda takıma faydalı olmalarını sağlamak ve dostluğumuzu arkadaşlığımızı arttırmak. İnşallah onlarla birlikte bu hedeflerimize ulaşırız" sözlerini sarf etti.

        Takımdaki yeni sistem hakkında ise Topal, "Tamamen hocaya kalmış bir şey. Saygı duymak zorundayız. Her hocanın sistemi farklıdır. Hocamızın da sistemi farklı biz de bu sisteme uymak zorundayız" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ