Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor "Denizli'yi yeneceğiz" - Futbol Haberleri

        Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada, teknik direktör Güvenç Kurtar'ın, iki dönem çalıştırdığı Denizlispor'u çok iyi tanıdığını, rakibe göre gerekli önlemleri alıp, uygulayacağı taktikle Bursaspor'u galibiyete taşıyacağına ilişkin inançlarının tam olduğunu vurguladı.

        Takımın son 3 maçta ortaya koyduğu performanstan memnun olduklarını dile getiren Çavuşoğlu, ''Beşiktaş maçında sergilediğimiz mücadeleyi Denizlispor maçında da yinelersek başarılı oluruz. Denizlispor deplasmanından 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

        -BURSASPOR-BEŞİKTAŞ ARASINDA GERÇEKLEŞEN DOSTLUK-

        Mehmet Çavuşoğlu, Devlet Bakanı Murat Başesgiolu'nun aracılığıyla Bursaspor ile Beşiktaş kulüpleri arasında başlatılan dostluk ilişkilerinin başarılı olmasını dilediklerini bildirdi.

        Bakan Başesgioğlu tarafından başlatılan ''barış'' girişiminin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün talimatıyla hayata geçirildiğini anlatan Çavuşoğlu, şunları söyledi:

        ''Barışın sağlanmasında bizim Beşiktaş maçında sergilediğimiz misafirperverlik ve taraftarlarımızın centilmence davranışı etkili oldu. Bursaspor ile Beşiktaş arasında sağlanan dostluk her iki kulübün yöneticilerine bundan böyle daha büyük bir sorumluluk yüklemiştir.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ