Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Şener Özbayraklı: Daha en üst seviyeye çıkmadım - Fenerbahçe Haberleri

        Düzce Topuk Yaylası'nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sabah yapılan antrenmanın ardından futbolculardan Şener Özbayraklı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

        İlk olarak kampı değerlendiren Fenerbahçe'nin yeni transferi, "Takıma katılalı kısa bir süre oldu. İnanılmaz bir ortam var. Ben ilk defa burda çalışma imkanım oldu. Daha önce böyle güzel bir tesis olduğunu bilmiyordum. İnsana sorsalar hayal gücünü kullan bir tesis tasarla deseler böyle bir güzel tesis sadece hayal gücümüzle yapabilirdik. Ama bunun var olduğunu burada gördüm ve burada çalışma imkanı buldum. Çok güzel bir tesis ve çalışmalarımız çok güzel gidiyor. Belli bir süremiz var, İnşallah sakatsız bir süreç geçiririz de kampı en iyi şekilde bitiririz." ifadelerini kullandı.

        Fenerbahçe'ye Anadolu takımlarından birçok kaliteli ismin geldiği ancak sarı lacivertli camiada barınamadığını bu durumun kendisi üzerinde baskı oluşturup oluşturmadığı yönündeki soruya Şener Özbayraklı, şöyle cevap verdi: "Öyle bir korkum yok, kendimin daha en üst seviyesine çıkmadım. Dışarıdan aldığım tepkilerle iyi bir seviyede olduğumu biliyorum. Şu anda da nasıl bir camiaya geldiğimi benden beklentilerin ne seviyede olduğunu biliyorum. Ben kendimin ve yapabileceklerimin farkındayım belki benden önce kötü örnekler olmuş olabilir; ama ben buna düşmeyeceğime eminim ve kendimi en iyi şekilde hazırlanarak, kötü bir şekilde futbol kariyerimi devam ettirmeyeceğim."

        "NANİ, ÇOK BÜYÜK BİR İSİM AMA BEN DE KENDİMİN FARKINDAYIM"

        Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Nani'yle aynı kanatta oynayacağının kendisini heyecanlandırıp heyecanlandırmadığını sorulması üzerine de başarılı futbolcu, "Tabi ki de çok büyük bir isim dediğiniz gibi. Şu ana kadar sadece Nani için değil, iyi transferler yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Hedefe oynayacak ve ulaşabilecek kadroya sahibiz. Bu doğrultuda da transfer yapılıyor. Tabii ki önümde oynayacak ismin çok önemli bir yeri var, çünkü önlü arkalı oynayacağız dediğiniz çok büyük bir isim ve isimli bir adam. Ben de kendimin farkındayım İnşallah iyi bir uyum olur ve iyi bir performans gösteririz." karşılığını verdi.

        "FENERBAHÇE'YE MECBUREN TRANSFER OLMADIM"

        Fenerbahçe'de milli takımın da sağ bekinde görev alan Gökhan Gönül'ün bulanmasının transferini riskli bir hale getirdiğiyle ilgili bir yoruma da Şener Özbayraklı, şöyle konuştu: "Bu sorularla çok karşılaştım ve artık sıkılmaya başladım da diyebilirim. Ben Fenerbahçe'ye mecburen transfer olmadım. Ben bir tercih yaptım ve şu anda buradayım. Bütün takımlar için bir kural vardır, kimin oynayacağını ben sizler veya bizler karar veremeyiz, bu sadece teknik heyetin karar vereceği bir durum. Kim oynarsa oynasın şu anda Fenerbahçe kazanacaktır ve kazanacağına da eminim. Ama ben hiçbir zaman önümde çok büyük bir örnek var. Ben her defasında kendime güvendim ve umarım bunu boşa çıkarmam."

        ŞENER'DEN TARAFTARA: ÇOK FARKLI BİR TAKIM VAR

        Fenerbahçe taraftarlarının geçen sene tribünleri doldurması ve takımlarını yalnız bıraktığının hatırlatılması üzerine Şener, taraftarlara seslenerek, "Bu sene çok farklı bir takım var. Ben ilk defa bu tempoda geçiriyorum ve bu taktik anlayışta oynayacağım. Hocamız da çok hırslı bir yapıya sahip ve takımı da o yönde çalıştırıyor. Taraftarlar için de çok farklı bir takım kuruluyor çok hırslı ve mücadeleci bir takım olacağına inanıyorum. Bu sene baştan itibaren bizi desteklesinler ve o yönde çalışacağız. Farklı bir takım kuruluyor hırslı mücadeleci takım olacak geçen sene farklı sıkıntılar olmuş olabilir bizi baştan beri desteklesinler bizi o yönde savaşacağız." ifadelerini kullandı.

        DERBİ YORUMU

        Galatasaray - Fenerbahçe arasında oynanan derbilerle ilgili yorumu sorulan Şener Özbayraklı, "Şu anda Türkiye'nin bir numaralı derbisi, çok büyük maçlar oluyor. Çünkü aramızda çok büyük rekabetler var. Dışarıdan izlediğimizde de bunu fark ediyorduk. Ama şu anda ben bunun içinde olacağım ve bunun mücadelesini ben de vereceğim. Umarım yıpratmadan saygı içinde mücadele olur. İnşallah kazanan da Fenerbahçe olur." diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ