Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Kadlec, antrenmanlarda göstereceği performansla yeni sezonda formayı alabilmek için elinden geleni yaptığını söyledi - Fenerbahçe Haberleri

        Sarı-lacivertli takımın Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde yaptığı sezon öncesi kampta FB TV'nin sorularını yanıtlayan Kadlec, yeni sezon çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Çok yoğun içerikli antrenmanlar yapıyoruz. Bu sezon geçtiğimiz yıldan farklı antrenman metodu uygulanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi ve lig öncesinde bu tür antrenmanlara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum" dedi.

        Takıma yapılan yeni transferler ve yaşanacak forma rekabeti ile ilgili değerlendirmelerde bulunan tecrübeli savunmacı, şöyle konuştu:

        "Her büyük kulüpte, her pozisyonda yüksek kaliteli çok oyuncu olur. Yeni hoca geldi ve herkesin şansı sıfırdan başlıyor. Ben her zaman oynamak isterim. Antrenmanlarda da formayı alabilmek için elimden geleni yapıyorum. Bizi bekleyen uzun bir maraton var. Şampiyonlar Ligi'ni çok istiyoruz o olmasa UEFA Avrupa Ligi maçları var. Yine lig ve Türkiye Kupası karşılaşmaları bizleri bekliyor. O yüzden her bölgede kaliteli isimler lazım."

        Teknik direktör Vitor Pereira'nın oyun anlayışı ve oynatacağı sistemli ilgili konuşmak için henüz erken olduğunu söyleyen Kadlec,"Hocamız yeni ve konuşmak için erken. Biz şampiyonluk duygusunu yaşamış oyuncularız. Geçtiğimiz sezonda şampiyon olmak isterdik ama olmadı. Şu anda yeni takımla yeni bir sayfa açıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk."

        Bayer Leverkusen forması altında UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme şansı bulduğunu söyleyen Kadlec, "Gerçekten bambaşka atmosferi var. Harika bir duygu. Fenerbahçe ile de Şampiyonlar Ligi'nde olmak güzel olacaktır" diye konuştu.

        Taraftarlarımızın geçtiğimiz sezon yeterince tribünleri doldurmaması ile ilgi de Çek oyuncu, "2 yıl öncesi stadımız her maç doluydu. Geçen yıl önceki yılla kıyaslanmayacak durumdaydı. Aynı zamanda passolig sistemin zorluklarını taraftarlar gibi biz de yaşadık. Karar bu yöndeyse bunu kabul etmekten başka çare yok. Umarım bu yıl stadımız daha dolu olur" ifadelerini kullandı..

        "Geçtiğimiz sezon takım otobüsüne yapılan silahlı saldırıyla ilgili çevrende sorularla karşılaştın mı? sorusuna Kadlec, "Tabi ki bana bu yönde çevremden sorular geldi ama gerçekten şu anda o olayları anlatacak kelime bulamıyorum. Artık önümüze bakmak zorundayız" yanıtıyla sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ