Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray HTSPOR yazarları Galatasaray'ın Podolski transferi yorumladı - Galatasaray Haberleri

        FAİK ÇETİNER:

        F.Bahçe’nin transfere çok hızlı girmesi ve de önemli oyuncuları kadrosuna katması, 4 yıldızlı G.Saray’ın keyfini kaçırmıştı. Ancak Lukas Podolski transferi, Sarı-Kırmızılı taraftarlara ve camiaya adeta doping oldu. Hemen ‘Nani mi Podolski mi?’ muhabbeti başladı. Podolski çok kariyerli bir oyuncu ve de önemli bir golcü. Alman disipliniyle büyümüş. Takıma uyum sağlarsa G.Saray çok kazançlı çıkar. Benim düşüncem de Podolski’nin G.Saray’a çok büyük katkılar sağlayacağı yönündedir.

        SERDAR ALİ ÇELİKLER:

        Köln’de efsane mertebesine ulaşınca, Bayern’e gitmesi kaçınılmaz oldu. 2. sezonunda düşüşe geçti, Köln’e döndü. Tekrar kendini buldu. Takımı küme düşse de milli takımdaki yerinden hiç düşmedi. Köln’den gittiği Arsenal’de bence Wenger’in gadrine uğradı. Aldığı süre-skor olarak iyiydi ama kiraya gönderildi. İnter’le değil; Mancini’yle kötü sezon geçirdi. 2016 Fransa’da Almanya ile olmak istiyorsa ‘performans’ göstermesi gerektiğini biliyor. İyi oyuncu ama G.Saray da onun için çok iyi kulüp. Güzel gollerine; savaşçı ruhuna şahit olacağız.

        İBRAHİM YILDIZ:

        G.Saray’ın flaş transferi Podolski, 2014 Dünya Kupası’nda kendini göstermiş önemli bir oyuncu. Panzerler’in tüm özelliklerini taşıyan tam bir sistem adamı. Köln ve B.Münih deneyimi Podolski’nin artıları. Arsenal’daki başarısı da attığı gol sayısı göz önüne alınırsa müthiş. Inter’e kiralanması, yükselişini engelledi. 30 yaşındaki Podolski, beklentilere yanıt verecek bir forvet mi? Bunu izleyip göreceğiz. Son sezonunda iyi performans sergileyemedi. Türkiye’de yeniden eski günlerine dönmesi mümkündür. Her şeye rağmen Podolski, G.Saray’a büyük bir hava katacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ