Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Türkiye Futbol Federasyonu, federasyonun eski başkanı Hasan Doğan'ı, ölümünün 7. yıl dönümünde yayımladığı mesajla andı - Futbol Haberleri

        TFF'den yapılan açıklamada, "Merhum başkan Hasan Doğan'ı, ölümünün 7. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz" denildi.

        Federasyon başkanlığına 14 Şubat 2008'de seçilen Hasan Doğan, 5 Temmuz 2008'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

        Hasan Doğan'ın adı, TFF tarihinin en önemli projeleri arasında yer alan Riva'da kurulu Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne verilmişti.

        GÜMÜŞDAĞ DA MESAJ YAYINLADI

        Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski başkanı Hasan Doğan'ı, ölümünün 7. yıl dönümünde yayımladığı mesajla andı.

        Gümüşdağ, yaptığı yazılı açıklamada, "Merhum başkan Hasan Doğan ağabeyimi vefatının 7. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz. Türk futbolunun gelişimi için yapmış olduğu hizmetlerle ve ülkemiz sporunda farklı bir yönetim anlayışı uygulayarak, tüm camiaların saygı ve takdirini kazanmayı başarmış olan merhum Hasan Doğan'a Allah'tan rahmet, vefatının 7. yılında ailesine ve tüm sevenlerine sonsuz sabırlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ