Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de transferler sonrası oluşan kadro - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Vitor Pereira'nın gelişiyle Fenerbahçe'de sezon başı oldukça hareketli geçerken, hedefte olan bazı isimler konusunda olumsuz gelişmeler de yaşandı. Pereira'nın kafasındaki 11 ise son yapılan transferlerden sonra netleşmeye başladı.

        2

        FC Voluntari maçında daha çok gelecek sene takımda düşünmediği isimlere şans veren Pereira ilk yarı takımını 4-4-2 oynatırken, ikinci yarıda ise Beykan Şimşek'i forvete koyup, 4-2-3-1'e döndü. Pereira'nın gelecek sene ise daha çok 4-4-2 düzeninde takımını oynatması bekleniyor.

        3

        İşte yapılacak transferlerle Fenerbahçe'nin 11'i ve Pereira'nın üzerinde durduğu isimler:

        19

        Emenike: Pereira'nın özel olarak üzerinde durduğu isimlerin başında geliyor. Her derdiyle ilgileniyor. Neşesi yerinde. Ancak 14 yabancı sınırı nedeniyle kendini kampta yeterli derecede gösteremezde yollar ayrılacak.

        20

        Volkan Demirel: Fabiano ile büyük bir rekabete girecek. Ancak Pereira'nın bizzat aldırdığı Fabiano'yu 11'de düşündüğü öğrenildi.

        21

        Gökhan Gönül: Şener Özbayraklı ile forma savaşı verecek. Pereira'nın Bursaspor'dan transfer edilen Şener'e gelecek sene daha çok forma şansı vermesi bekleniyor.

        22

        Alper Potuk: Orta sahada ve sol kanatta Pereira'nın bazı maçlarda ilk alternatifi olacak.

        23

        Diego Ribas: Pereira'nın ''Pirlo'' stilinde oynatmayı düşündüğü isim kamp boyunca yeni oyun şekline alışması durumunda forma şansı bulabilir.

        24

        Raul Meireles: Teknik direktörlerin pas yüzdesi nedeniyle vazgeçemediği isimlerden olan Raul Meireles kamp performansına göre ilk 11'i zorlayacak isimlerden biri konumunda.

        (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ