Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün öne çıkan transfer iddiaları - Futbol Haberleri
        1

        Beşiktaş'ta forvet arayışlarına yeni bir isim daha eklendi, Joel Campbell. Bonservisi Arsenal'de olan, ancak son 4 sezonda Lorient, Betis, Olympiakos ve Villarreal'e kiralanan Kosta Rikalı oyuncu ile Benfica yakından ilgileniyordu ama Portekiz kulübü bu oyuncudan vazgeçtiğini açıkladı. (Fotomaç)

        2

        Chelsea, Beşiktaş'ın Remy'den de yüksek kazanç sağlama ihtimali nedeniyle opsiyonu 11 milyon Euro olarak belirledi. (Vatan)

        3

        G.Saray'ın transferdeki son hedefi Belçika Ligi ekiplerinden Club Brugge'da forma giyen Thomas Meunier. Savunmanın sağında görev yapan 23 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile prensipte anlaştığı öğrenildi. (Fotomaç)

        4

        De Gea'nın Real Madrid'e gitme ihtimali sonrası kaleci arayışlarını sürdüren Manchester United, Fernando Muslera için Galatasaray'a 35 milyon Euro'luk bir teklif yaptı. Tecrübeli kaleciyi satmak istemeyen Galatasaray yönetiminin cevabının ne olacağı merakla bekleniyor. (Vatan)

        5

        Felipe Melo aldığı ayrılma kararı sonrasında İnter'le dirsek temasına devam ederken, İtalyan ekibinin sambacıya "bonservisini al gel" demesi işleri karıştırdı. G.Saray, Melo için 3 milyon euro'da diretirken, İnter yönetimi Rene Krhin'i takas olarak teklif etti. (Fotomaç)

        6

        12 yıl forma giydiği Fenerbahçe'ye veda eden Selçuk Şahin'e, Eto'o transferiyle tüm dünyada büyük sansasyon yaratan Antalyaspor talip oldu. (Hürriyet)

        7

        Kolombiyalı golcü Teofilo Gutierrez, Siyah-Beyazlılar'a göz kırptı. Arjantin temsilcisi River Plate’le sözleşmesi sona eren ve boşta bulunan 30 yaşındaki futbolcu, Kolombiya basınına yaptığı açıklamada, "Türkiye’de tekrar oynamayı çok isterim" dedi. (Fanatik)

        8

        Beşiktaş yönetimi, stoper için sürpriz bir hamle daha yaptı. Siyahbeyazlıların, Matias Silvestre'ye yeni bir teklif yapan yönetim senelik 1 milyon euro'dan 2 yıllık sözleşme önerirken, Silvestre yıllık 1.2 milyon euro'dan 3 yıllık anlaşma ve 1 milyon euro imza parası talep etti.(Fotomaç)

        9

        Kamp sonunda kadroyu 28 kişiye indirecek olan Şota, yetersiz bulduğu isimlerle yolları ayıracak. Gürcü hocanın, taraftarla yıldızı barışmayan Soner Aydoğdu ile Fatih Atik'in gidişine onay vermesi bekleniyor. Süleyman Hurma, "Bir çok oyuncumuza teklif var. Ancak istediğimiz seviyede değil" dedi. (Fotomaç)

        10

        Eskişehirspor, bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Gekas'la büyük oranda anlaştı. Yıllık 1 milyon euro önerilen Pierre Webo konusunda ise beklemeye geçildi. (Fanatik)

        11

        Sneijder, telefonla aradığı Klaas Jan Huntelaar'a sarı-kırmızılı ekibe gelmesi tavsiyesinde bulundu. G.Saray yönetimi ise 6 milyon euro bonservis isteyen Schalke'yi ikna etmeye çalışıyor Sarı-Kırmızılı yönetime prensipte 'evet' diyen Hollandalı golcü, yıllık 4.5 milyon euro istiyor. (Fotomaç)

        12

        Çin'e gönderilen Demba Ba, Newcastle United'de forma giyen vatandaşı Papiss Cisse için "Siz kulübünü halledin, ben onu ikna ederim" sözü verdi. İstememesine rağmen Beşiktaş'ın kendisini sattığı için kırgın olsa da, Senegalli oyuncunun Beşiktaş için çalışmaya devam ettiği ortaya çıktı. (Fotomaç)

        13

        Siyah-Beyazlılar'da geçen sezon üst üste yaşadığı sakatlıklarla ve form olarak beklenenin altında kalmasıyla gündeme gelen Mustafa Pektemek'e, Rusya'dan talip çıktı. Rubin Kazan, 26 yaşındaki golcü için Kartal'a 5 milyon Euro önerdi. Geçen sezon kapıyı 10 milyon Euro’dan açan Siyah-Beyazlı yönetimin; tecrübeli ismin takımın öncelikli isimleri arasında yer almaması sebebiyle bu bedeli 7 milyon Euro’ya indirdiği öğrenildi. (Fanatik)

        14

        Nani'yi bitiren, Van Persie transferinde imza aşamasına gelen Fenerbahçe durmuyor. "Öyle bir kadro kuracağım ki tribünde oturup keyifle izleyeceğim" diyen Aziz Yıldırım'ın talimatıyla transfer komitesi Bayern Münih'in yıldızı Arjen Robben için girişimlere başladı. Robben'in Fenerbahçe'nin yıllık 5 milyon Euro civarındaki teklifini düşündüğü ifade ediliyor. (Fotomaç)

        15

        Podolski'ye imza attıran Galatasaray, hücum hattını yabancı bir forvetle daha güçlendirmeye hazırlanıyor. Geçen sezonun büyük bölümünü sakat geçiren Farfan'ın sağlık durumunu soruşturan Sarı-Kırmızılılar, olumsuz haber gelmesi durumunda Niasse'yi kiralayacak. (Fanatik)

        16

        Kara Kartal, transferde gaza bastı. Siyah-Beyazlılar, forvet takviyesi konusunda Porto'lu Vincent Aboubakar'a; stoper hattında da Dinamo Moskova'lı Douglas Franco Teixeira'ya kancayı taktı. (Fanatik)

        17

        Bruma’nın yarın Real Sociedad ile sözleşme imzalayacağı belirtildi. El Diario’nun haberine göre, Bruma, yarın David Moyes’in takımına katılacak. La Liga’ya gitmekten dolayı çok mutlu olduğu belirtilen Portekizli futbolcunun, bir an önce takıma katılmak istediği dile getirildi. Sarı-kırmızılılara yaklaşık 2 milyon euroluk kiralama bedeli sunan İspanyol kulübü, 8 milyon euroluk da satın alma opsiyonunu elinde bulunduracak. (Milliyet)

        18

        Malaga'daki geleceği belirsizliğini koruyan kaleci Guillermo Ochoa'ya Fenerbahçe'nin talip olduğu ileri sürüldü. Marca'nın haberinde, Sarı-Lacivertliler'in sportif direktörü Giuliano Terraneo'nun, "Onun ayrılmak istediğini biliyoruz. Uygun zaman ve doğru fiyat için beklemeliyiz. Ona göre kartlarımızı oynarız" diyerek durumu itiraf ettiği belirtildi. (Fanatik)

        19

        Ozan Tufan ve Volkan Şen için Bursaspor'a 8 milyon Euro teklif eden Fenerbahçe "olumsuz" cevap alınca bir hamle daha yaptı. Bu kez Aziz değil Ali Yıldırım, Recep Bölükbaşı'nı arayarak sadece Ozan Tufan'ı istedi. Genç oyuncu için 5 milyon Euro'ya artı olarak Serdar Kesimal ve Samuel Holmen'i teklif etti. Fakat Bölükbaşı'nın; "Atınç'ın 5 milyon euro ettiği yerde benim Ozan için istediğim 10 milyon euro azmış" cevabı Yıldırım'ı şok etti. (Fotospor)

        20

        Stoper arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta bonservisi elinde olan Matias Silvestre ismi yeniden gündeme gelirkeni forvet konusunda ise Yannick Sagbo'nun adaylar arasına eklendiği iddia edildi. Fildişi asıllı Fransız forveti ayrıca Bursaspor ve Bülent Uygun'un çalıştırdığı Umm Salal'ın da transfer etmek istediği iddia edildi. (Fotospor)

        21

        Sao Paulo'lu yöneticilerin Josef de Souza transferi sırasında Fenerbahçeli yöneticilere, "Michael Bastos Avrupa'ya geri dönmek istiyor. İsterseniz size satabiliriz" teklifi yaptı. 31 yaşındaki sol kanat oyuncusunun yeniden iddialı bir takımda forma giymek istediği ve Avrupa'ya dönmeyi hedeflediği ifade edildi. Bastos'u çok beğenen Pereire'nın Brezilyalı oyuncunun son yıllardaki istikrarsızlığından endişe ettiği ve bu nedenle kararsız kaldığı ifade edildi. (Takvim)

        22

        Hamza Hamzaoğlu'nun hedef santrfor istediği; Huntelaar'ın gelmesi durumunda Hollandalı oyuncuyu santrfor olarak düşündüğü Podolski'yi sol, Burak'ı ise sağ kanatta oynatmayı kafasında kurguladığını oyuncuları ile paylaştı. Fatih Terim zamanında Didier Drogba'nın transferi ile kendisini sağ açıkta bulan ve oldukça moralsiz olan Burak'ın benzer bir transfer olursa takımdan ayrılabileceği iddiaları gündeme geldi. (Fotospor)

        23

        Brezilya'dan Terra; Corinthians'ın yıl sonunda sözleşmesi biten Ralf'e önerdiği teklifi kabul etmediğini oyuncunun Galatasaray ile görüşmeler başladığını yazdı. Galatasaray'ın Corinthians'a 1 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği bildirildi. 31 yaşındaki ön liberonun Melo'nun yerine Galatasaray'a gelmeye hazır olduğu iddia edildi. (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ