Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor "Kinle hareket etmiyoruz" - Trabzonspor Haberleri

        Bordo-mavili futbolcular Hüseyin Çimşir ve Umut Bulut, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Trabzonspor'un bu hafta Sivasspor'a karşı çok zor ve önemli bir maça çıkacağını kaydeden kaptan Hüseyin, taraftarın desteğiyle bu maçı kazanmak istediklerini dile getirdi. Bordo-mavili taraftarları bu maçta tribünleri doldurarak takımlarını desteklemeye çağıran kaptan Hüseyin, "Sivasspor ile daha önce yaşanan bir süreç var. Bir haksızlığa uğradık. Ama biz bunu unutarak maça çıkacağız. Geçmişe takılıp kalmamak lazım. Kinin bir yerde kalması lazım. Olaylı maçtan sonra da Sivasspor ile maç yaptık. Futbolda güzel şeyler olmalı. Bizim taraftarımız sağduyulu ve centilmendir. Takımlarını iyi bir şekilde destekleyeceklerdir. Saha içinde sıkıntı da olabilir ama taraftarımız takımlarını iyi bir şekilde desteklemeli ve tahriklere kapılmamalıdır. Bu maçı kazanırsak yolumuza kayıpsız devam ederiz ve ligin ilk yarısını da lider tamamlarız" dedi.

        "KAÇTI DEMESİNLER DİYE BIRAKIP GİTMEDİM, MÜCADELE ETMEYİ SEVİYORUM" Sezon başında bir takım sıkıntılar yaşadığını ama bunları doğal karşıladığını söyleyen Hüseyin, şu anda kendisine verilen görevi yaptığını ve bütün gücüyle Trabzonspor'un başarısı için mücadele ettiğini ifade etti. "Eyvallah deyip gidebilirdim ama kaçtı demesinler diye bırakıp gitmedim" diyen Hüseyin, mücadele etmeyi sevdiğini ve şu andaki tek düşüncesinin de Trabzonspor'un başarısı olduğunu vurguladı.

        "BENİ ELEŞTİRENLERİN YORUMLARINA SAYGI DUYMUYORUM" Kendisi hakkında yapılan eleştirileri değerlendiren Hüseyin Çimşir, yapılan eleştirilere saygı duymadığının altını çizerek şöyle konuştu: "Maalesef Trabzonspor'da acımasız bir şekilde eleştiri alıyorum. Sadece ben eleştirilmiyorum tabii. Bunları hak ediyor muyum diye sorarsanız bence hak etmiyorum. Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bazen başarılı oluyorum, bazen de olamıyorum. Bunlar eleştirenlerin kendi yorumlarıdır. Eleştirilere saygı duymuyorum. Onları kendi yorumlarıyla baş başa bırakıyorum."

        "HEDEFLERİMİZE ULAŞMAK İÇİN EL ELE OLMALIYIZ" Takım olma yolunda her geçen gün daha iyiye gittiklerini dile getiren Hüseyin, "Takım olmak zor. Biz daha tam anlamıyla takım olamadık. Ama bu yolda ilerliyoruz ve her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Saha sonuçları da bunu pekiştiriyor. Saha sonuçları iyi olunca bu takıma olumlu yansıyor. Bizim hedeflerimiz var bu hedeflere ulaşmak için ele ele olmalıyız. Bu yolda yürüyoruz. 11 hafta sonunda en yakın rakibimizin 4 puan önünde ligin zirvesindeyiz. İnşallah sezonun sonunda ligi hedeflediğimiz yerde bitiririz" diye konuştu.

        "TRABZONSPOR'UN HEDEFİ HER ZAMAN ŞAMPİYONLUKTUR" Üzerlerinde baskı oluşmaması için şampiyonluk sözünü telaffuz etmediklerini belirten Hüseyin Çimşir, ancak Trabzonspor'un hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu vurguladı. Milli takıma çağrılmamasıyla ilgili kararın Fatih Terim'de olduğunu ifade eden Hüseyin, şu anda milli takımdan beklentisinin olmadığını ve tek amacının Trabzonspor'da başarılı olmak olduğunu söyledi.

        UMUT BULUT: "GÖKHAN ÜNAL'LA UYUM SORUNU YAŞADIĞIMIZ DOĞRU DEĞİL" Bordo-mavililerin golcü oyuncusu Umut Bulut ise ligde şu anda çok iyi bir hava yakaladıklarını ve hafta sonu karşılaşacakları Sivasspor'u yenerek yola devam etmek istediklerini kaydetti. Yeni bir takım olduklarını ve her geçen gün iyiye doğru gittiklerini dile getiren Umut Bulut, Gökhan Ünal'la uyum sorunu yaşadıkları şeklindeki değerlendirmelere katılmadığını belirtti. İbrahim Yattara'nın çok iyi bir futbolcu olduğunu ve kendisine destek verilmesi gerektiğini vurgulayan Umut, her futbolcunun zaman zaman iniş ve çıkışlar yaşayabileceğini söyledi. Performansının zaman zaman düştüğünü ancak takıma katkı sağlamak için elinden geleni yaptığını ifade eden Umut Bulut, milli takım hedefinden de vazgeçmediğini ve her zaman davet beklediğini kaydetti. İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ