Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Lukas Podolski büyüledi - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Sarı-Kırmızılılar’ın 2011 yılından bu yana transferi için umutla bekledikleri Lucas Podolski’nin imza atması taraftarlarda büyük sevinç yarattı. Bu durumdan oldukça memnun olan Alman yıldız, dün gün boyu resmi Twitter ve İnstagram hesaplarından karşılamayla ilgili detayları paylaştı.

        Türk mahallesinde büyüdüğü için biraz Türkçe bilen Podolski, Türkçe olarak “Günaydın Galatasaray ailesi” sözüyle güne başladı... Ardından Sabiha Gökçen’i tribüne çeviren taraftarın görüntüsünü paylaşıp “Benim için muhteşem bir karşılama oldu. Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim” yazdı.

        ASLAN YÜREKLİ!

        Podolski, İnstagram hesabına duvardaki dev Aslan resminin önünde çekilmiş fotoğrafını koydu. İmza için tatilini yarıda kesen Podolski’nin Avusturya’daki kampa 10 Temmuz’da katılması bekleniyor.

        ÇAY REKLAMLARINDA OYNAR MI?

        Tatildeyken çay içerkenki mesajına “İmza atarsan, her kahvaltıda karşılaşacağız” yanıtını veren Çaykur, yine esprili bir mesaj yazdı. “Vay be... Bir bardak çay ile Podolski’yi ikna ettik:) Hoş geldin Podolski” tweetti attı. Alman oyuncu da bunu paylaştı. Taraftarlar ise “Artık Podolski çay reklamlarında da oynar” yorumları yaptı.

        Traktör lastiği ve balyozla çalışmalara başlayan (!) Podolski, fotoğrafı ‘gazver’ etiketiyle yükledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ