Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Bartomeu: ''Arda'yı kiralamayı düşünüyoruz'' - Futbol Haberleri

        FIFA’nın Barcelona’ya verdiği transfer cezası doğrultusunda 2016 yılı Ocak ayına kadar resmi ve hazırlık maçlarına çıkamayacak Arda Turan ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Katalan ekibinin en güçlü başkan adayı Josep Maria Bartomeu, Arda’nın ocak ayına kadar formundan bir şey kaybetmemesi için oynaması gerektiğine işaret etti. Başkan seçilmesi halinde bu konuyu teknik direktör Luis Enrique ile konuşacağını vurgulayan Bartomeu, “Hazırlık maçlarına gelen yasak Arda ile ilgili planımızda değişiklik yarattı. Bunu oturup tartışacağız” dedi. Bartomeu’ya diğer başkan adaylarının da destek verdiği öğrenildi.Arda’nın öncelikli olarak La Liga’da bir takıma kiralanması düşünülüyor.

        ‘6 AYDAN FAZLA DA BEKLERİM’

        Öte yandan Katalan Sport gazetesine konuşan Arda, transfer yasağı nedeniyle 6 ay Barça formasını giyemeyecek olmasını sorun etmediğini, bu forma için daha uzun süre de bekleyebileceğini söyledi. Luis Enrique’nin kendisiyle çok yakından ilgilendiğini de belirten yıldız futbolcu, “Her şey mükemmel, keyfim yerinde. Hocam beni çok sıcak karşıladı” dedi. Gazete, röportajın bir bölümü İspanyolca veren Arda’nın, dört yıldır bulunduğu ülkenin dilini artık tamamen söktüğünü duyurdu.

        YENI KANKASI PIQUE!

        İnstagram’da Barça’nın yıldız stoperi Pique ile resmini paylaşan Arda, “Tanıdığım en iyi emlakçı. Teşekkürler kardeşim” ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ