Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın kadrosuna kattığı 4 futbolcu da kamp boyunca alkış topladı - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

        Geçen sezona ‘4. yıldız’ hedefiyle giren Galatasaray, kamp çalışmalarına Avusturya’nın Windishgarsten kasabasında başlamıştı. Kamp yerinin uğuruna inanan Cimbom, yeni sezon çalışmalarına da aynı yerde start vermişti.

        2

        5 Temmuz’da başlayan 11 günlük kamp, ilk 5 gün biraz renksiz geçmiş; ancak Lukas Podolski ve milli futbolcuların katılımıyla 10 Temmuz sonrası hareket kazanmıştı.

        3

        İlk bölümde daha çok kiralık olarak oynadıkları takımlardan geri dönen Sercan Yıldırım, Dany, Furkan, Emrecan ve Umut Gündoğan gibi isimlerle yakından ilgilenen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, daha sonra rotayı yeni transferlere yöneltmişti.

        4

        Dünyaca ünlü Alman yıldız Podolski başta olmak üzere Bilal Kısa, Carole ve Jem Karacan’ın başarılı performansları, hem Hamzaoğlu’nu hem de camiayı sevindirdi.

        5

        SEMPATIK YILDIZ PODOLSKI
        Hiç şüphesiz herkesin merakla beklediği ilk isim Lukas Podolski’ydi... Avusturya’ya geldiği ilk günden itibaren çevresine saçtığı pozitif enerjiyle dikkat çeken 30 yaşındaki yıldız, kampa hem neşe hem hareket getirdi.

        6

        Tatil dönüşü fazla kilolarını kısa sürede atan Podolski, özellikle kampın son günü orta-şut çalışmasında attığı klas gollerle son vuruş ustası olduğunu kanıtladı.

        7

        Arkadaşları ve hocası ile sıcak bir iletişim kuran, kendisine büyük ilgi gösteren taraftarları kırmayan Alman yıldız, G.Saray’a kısa sürede adapte olabileceğini de göstermiş oldu.

        8

        FORVET GİBİ SOL BEK!
        Son bölümün tartışmasız yıldızı ise kampa son katılan Lionel Carole oldu. Troyes’ten transfer edilen Fransız sol bek, ayağının tozuyla çıktığı ilk maçta klasını gösterdi.

        9

        Ried’e karşı 1 gol atıp 1 de asist yaparak maçın 2-0’dan 3-2’ye dönmesini sağlayan Carole, hızı ve tekniği ile alkış topladı. 24 yaşındaki savunmacı, idmanlarda da forvetlere zor anlar yaşattı.

        10

        ‘RAHATLADIN MI BILAL?’
        Cimbom’a transferi eleştirilen Bilal Kısa da kampın yıldızları arasındaydı. Hocası Hamzaoğlu’nun genelde ön liberoda denediği 32 yaşındaki milli futbolcu, çalışma azmiyle dikkat çekti.

        11

        Son hazırlık maçında frikikten güzel bir gol atan Bilal, transferi sonrası gelen eleştiriler sebebiyle zaman zaman bu baskıyı hissetti ve kendini ispatlama çabasına girdi.

        12

        Bu durumu hisseden Hamzaoğlu, bir çift kale maç sonrası attığı golden sonra öğrencisine ‘Artık rahatladın mı?’ diye seslendi.

        13

        HENÜZ BIR MELO DEĞIL AMA
        İngiliz ekibi Reading’den transfer edilen Jem Paul Karacan, sessiz kişiliği ama çalışkan yapısı ile göze çarptı.

        14

        Ried maçında ilk kez kendini gösterme fırsatı bulan genç futbolcu, rakibe baskı yapan ve sürekli hareket halinde olan bir orta saha oyuncusu izlenimi verdi. Henüz ilk 11’de oynayacak düzeyde olmasa da, ilerisi için şimdiden hocası Hamzaoğlu’nun gözüne girdi.

        15

        DIKKAT ÇEKENLER

        ALEX TELLES: Kampın en çalışkan isimlerinden biriydi. Kendi mevkisine yapılan Carole transferi, belli ki Brezilyalı sol beki oldukça hırslandırmış.

        16

        SABRI SARIOĞLU: G.Saray’ın tecrübeli oyuncusu, ilk günden itibaren form tuttu. kamp öncesi kontratı hakkında sert eleştiriler yapılan deneyimli sağ bek, geçen sezon kadro dışı bırakıldığı için sezon başı hazırlık kampı yapamadığı günlerin acısını çıkardı.

        17

        HAMIT ALTINTOP: İznini erken bitiren Hamit, profesyonelliği ile gençlere örnek oldu. Melo’nun ayrılmasının beklendiği şu günlerde Hamit’in performansı hamza Hamzaoğlu’nu sevindirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ