Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Shakhtar'dan Fenerbahçe yorumu - Futbol Haberleri

        Shakhtar Donetsk Genel Direktörü Serger Palkin, Fenerbahçe ile eşleşmelerinin ardından sarı-lacivertli yöneticilere; "Keşke kurada bize çıkmasaydınız. Biz İstanbul'a turist gibi tatil için gelmeyi tercih ederdik" dedi.

        Fenerbahçe'yi kura çekiminde Sportif Direktör Giuliano Terraneo ile Asbaşkan ve Dış İlişkiler Sorumlusu Salih Ozan Balaban temsil etti. Donetsk ise Kulüp Genel Direktörü Serger Palkin tarafından temsil edildi. Kura çekimi sonrası iki kulüp yöneticileri birbirlerine iyi şanslar dilerken Palkin; "Güçlü bir rakip ile eşleştik ama kura kuradır, hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor, bize göre daha hafif bir takım ile eşleşebilirdik. "Keşke kurada bize çıkmasaydınız. Biz İstanbul'a turist gibi tatil için gelmeyi tercih ederdik" şeklinde konuştu.

        Fenerbahçeli Yönetici Salih Ozan Balaban ise "Avrupa'yı transferlerimizden dolayı korkutmuşuz, onlar sezonu açmış bulunuyorlar, biz ise daha henüz çalışmalara başladık. Bu güçlü kadromuzla turu geçeceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ