Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Felipe Melo, yeni sezon öncesi kampa hep geç katılıyor - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | CEVDET ERGUN

        Geçmişte kiralık pazarlıklarının uzamasında dahi “tatil sevdası”nın rolü olduğu ileri sürülen Melo, bugüne kadar hiçbir sezon zamanında takımla işbaşı yapmadı

        10 NUMARALI FORMAYI ALDI

        22 TEMMUZ 2011: Bir sezonluğuna 13 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Juventus’tan G.Saray’a kiralandı. Arda ayrılınca, 10 numarayı aldı. Transferi geç sonuçlandığı için kampa rötarlı geldi.

        GEÇ BAŞLADI, ISLIKLANDI

        10 AĞUSTOS 2012: Yine adı birçok İtalyan ve Brezilya kulüpleriyle anıldı. Görüşmeler uzadı. Daha sonra G.Saray, Juve’ye 1 milyon 750 bin Euro verip kiraladı. Pitbull’a da yıllık 2.9 milyon Euro ödendi. Takıma çok geç katılan ve Süper Kupa maçını kaçıran Melo, formsuz olduğu için sezona çok kötü başladı. Hatta ıslıklandı, sonradan açığını kapattı.

        PARAGÖZLÜ OLMAKLA SUÇLANDI

        18 TEMMUZ 2013: G.Saray, Juve’den çok Melo’yu ikna için yoğun terler döktü. İtalyanlar bile ‘paragöz’ yorumu yaptı. 15 Temmuz’da uzlaşma sağlandı. İtalyanlar, bir yıl sözleşmesi kalan Melo’nun kontratını 2016’ya uzatıp, 2+1 yıllığına G.Saray’a kiraladı. Melo, 3 gün sonra 18 Temmuz’da İstanbul’a geldiğinde yeni transfer gibi karşıladı. 10 numarayı ise Sneijder’a bıraktı.

        AYRICALIKLI STATÜ

        17 TEMMUZ 2014: Melo, yine İstanbul’daki çalışmalara katılmayıp milli takıma giden oyunculara verilen tatil ayrıcalığından yararlandı. İstanbul’u pas geçerken, Almanya’daki çalışmalara bile yerli milli arkadaşlarından 3 gün geç başladı.

        PABUÇ PAHALI GELDİ

        18 TEMMUZ 2015: Inter’le anlaşamayan ve Brezilya kulüplerinin 3.1 milyon Euro’luk yıllık ücretini karşılamaya yanaşmaması yüzünden yelkenleri suya indiren Felipe Melo, ceza yeme tehlikesini göze alamayıp çark etti. Hamza Hamzaoğlu’nun “20 Temmuz” restini gören Pitbull, Twitter’dan takıma katılmak için dönüşe geçtiğini açıkladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ