Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Avusturya'ya gitti - Beşiktaş Haberleri

        Siyah-beyazlılar, 3 günlük iznin ardından İstanbul'da toplanarak, 2. etap kamp çalışmaları için Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Graz'a uçtu.

        Teknik direktör Şenol Güneş'in, sakatlıkları bulunan Veli Kavlak ve Tolgay Arslan dışında 26 oyuncuyu kamp kadrosuna dahil ettiği bildirildi. İzinlerini yurt dışında geçiren bazı oyuncuların kampa Avusturya'da katılacağı kaydedildi.

        Avusturya kampı kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

        Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Veysel Sapan, Ersan Adem Gülüm, Serdar Kurtuluş, Andreas Beck, Dusko Tosic, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Necip Uysal, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Kerim Frei, Jose Sosa, Cenk Tosun, Mustafa Pektemek, Ömer Şişmanoğlu, Eslem Öztürk, Fatih Aksoy, Hamza Küçükköylü, Muhammed Enes Durmuş, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Pedro Franco, Alexander Milosevic.

        Kampta hazırlık maçları oynayacak

        Yeni sezon hazırlıkları için 1 Temmuz'da BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanan Beşiktaş, 5-16 Temmuz tarihlerinde Almanya'da ilk etap çalışmalarını gerçekleştirmişti.

        Avusturya'da Bad Waltersdrof bölgesinde kamp yapacak Beşiktaş, yeni sezon kampının ikinci bölümünde ağırlıklı olarak hazırlık maçları oynayacak. Siyah-beyazlı ekip, ilk hazırlık maçında 22 Temmuz Çarşamba günü Avusturya temsilcisi Sturm Graz ile karşılaşacak. 25 Temmuz Cumartesi günü Fransa'nın Lille ekibiyle ikinci hazırlık maçını yapacak "Kara Kartallar", 26 Temmuz Pazar günü de bir başka Fransız ekibi Nice ile karşı karşıya gelecek.

        Slovenya'nın NK Zavrc takımıyla 29 Temmuz Çarşamba günü oynayacak Beşiktaş, 1 Ağustos'ta da İtalya'nın Atalanta ekibiyle karşılaşacak. Siyah-beyazlı ekibin, Avusturya kampını tamamlamadan bir hazırlık maçı daha yapmayı planladığı öğrenildi.

        Beşiktaş, Avusturya kampını 4 Ağustos Salı günü tamamlayıp, İstanbul'a dönecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ