Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Bucaspor Bucaspor Teknik Direktörü Levent Eriş'in ısrarla takımda kalmasını istediği golcü Yasin Avcı ile yapılan görüşmeler olumlu sonuç verdi - Futbol Haberleri

        Geçen sezonun 15'inci haftasında oynanan Samsunspor maçında çapraz bağları kopan ve yaklaşık 7 aydır sahalardan uzak olan golcü futbolcu sözleşmesinin uzatılması konusunda yönetime evet dedi. Alacakları ödenmediği için Futbol Federasyonu'na başvuran tecrübeli futbolcuya parasının bir bölümünün ödeneceği ve yeni sezonda maç başına oynayacağı açıklandı.

        Yasin'le ve menajeriyle kendisinin de görüştüğünü söyleyen Levent Eriş, "Son anda bir aksilik çıkmazsa Yasin'le devam edeceğiz. Sakatlığı büyük ölçüdre geçti. Kısa sürede sahalar döneceğine inanıyorum" dedi. Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı lacivertlilerde takıma geç katılan santrfor Deniz Pero sakatlandı. Tabanında problem olan genç golcünün sadece düz koşu yaptığı açıklandı. Deniz, Yasin ve Burak'ın sakatlanmasıyla sarı-lacivertlilerin elinde tek golcü Anıl kaldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ