Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ukrayna basını, Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk maçını ilginç bir biçimde yorumladı - Futbol Haberleri
        1

        Ukrayna basını, Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk ile 0-0 berabere kaldığı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçını ilginç yorumlarla aktardı.

        2

        Ukrayna'nın en çok okunan futbol sitelerinden Ua-football.com, maçın skorunu "Kanarya kafesi" başlığıyla duyurdu.

        3

        Ülkenin en yüksek tirajlı gazetelerinden Segodnya gazetesi, "Shakhtar, stattaki çılgın baskıya rağmen kendi kalesine yaslanmayı aklına getirmeyerek, topu çok iyi kontrol etti ve Volkan Demirel'in kalesinde ciddi tehlikeler yarattı. Eğer futbolda boks kuralları geçerli olsaydı, Shakhtar maçın ilk yarısında hakemlerin ortak kararıyla galip gelirdi" diye yazdı.

        4

        İstanbul'dan maç izlenimlerini aktaran Ukraynalı muhabir, "Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 7'den 70'e herkes sarı-lacivert renklere bürünmüştü. Fenerbahçeli taraftarlar maç öncesi yalnızca davullarla değil, çöp kutularına, park halindeki otomobillere vurarak da takımlarını destekledi.

        5

        Stat çevresinde çok yoğun güvenlik önlemleri vardı. Türk taraftarların tribünde görsel şovları neredeyse yok gibiydi, tezahürat ve ıslıklarla takımlarını desteklediler" ifadelerinde bulundu.

        6

        Ukrayna devlet ajansı UNIAN, "Maç, Shakhtar Donetsk'in büyük avantajı ile başladı, ancak ilk 30 dakikada girdikleri çok sayıda tehlikeli gol pozisyonunu değerlendiremediler.

        7

        Ardından Fenerbahçe yavaş yavaş oyunu dengeledi. İkinci yarıda ev sahibi ekip daha çok atağa girdi. Ancak Fenerbahçe de elde ettiği şanslardan yararlanamadı" şeklinde karşılaşmayı özetledi.

        8

        Football.sport.ua sitesi, "Fenerbahçe, temsilcimize karşı oyuna çok saygılı başladı.

        9

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımdaki tüm yıldız isimlere rağmen, oyuncularının maçın başında tüm güçleriyle hücuma geçmeye hazır olmadıklarını anlamamış olamazdı. Bunun sonucunda Shakhtar, topu kontrol etmek için yeteri kadar alan buldu" yorumunda bulundu.

        22

        Sov Sport
        Fenerbahçe ile Shakhtar berabere kaldı.

        23

        Segodyna
        "Eğer futbolda boks kuralları geçerli olsaydı, Shakhtar maçın ilk yarısında hakemlerin ortak kararıyla galip gelirdi"

        24

        UNIAN
        "Maç, Shakhtar Donetsk'in büyük avantajı ile başladı, ancak ilk 30 dakikada girdikleri çok sayıda tehlikeli gol pozisyonunu değerlendiremediler. Ardından Fenerbahçe yavaş yavaş oyunu dengeledi. İkinci yarıda ev sahibi ekip daha çok atağa girdi. Ancak Fenerbahçe de elde ettiği şanslardan yararlanamadı"