Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi UEFA Süper Kupa finaline doğru... - Futbol Haberleri

        Geride kalan sezonu Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak tamamlayan Barcelona ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu İspanyol ekip Sevilla arasında oynanacak Süper Kupa finali için Başkent Tiflis'te hazırlıklar sürdürülüyor.

        Gürcistan'da büyük heyecanla maç günü beklenirken, Başkent Tiflis'te müsabakanın oynanacağı Dinamo Arena Stadı'nda da final için hazırlıklarda son aşamaya gelindi.

        Stadyumun yenilenmesi amacıyla 20 milyon Gürcistan Larisi (24 milyon TL) harcandığı bildirildi. Gürcistan halkı böylesi dev maçın ülkelerinde oynanacak olmasanın ülke tanıtımı adına büyük başarı olduğunu bildiriyor.

        Maçın ülkesinde oynanacak olmasına sevinen Davit Skhirtladze, "Süper Kupa maçının Gürcistan'a getirilmesi ülkemizde futbola olan sevgiyi dahada artıracak. Gürcistan halkı Barcelona ve Messi'yi canlı olarak görmek için çok büyük bir heyecan yaşıyor." dedi.

        Ragbi ile yakından ilgilenen ülke vatandaşı Levon Gogolashvili ise Barcelona - Sevilla arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının Tiflis'te oynanacak olmasından dolayı gurur duyduğunu, gelecek yıllarda da Ragbi Dünya Şampiyonası'nın Gürcistan'da oynanmasını arzu ettiğini bildirdi.

        Barcelona ile Sevilla takımları arasında oynanacak olan Süper Kupa final maçı 11 Ağustos Salı günü TSİ 21.45'de başlayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ