Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu, Felipe Melo'nun takımdan ayrılmasını istemiyor - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ
        Avusturya kampındaki son hazırlık maçında Nice karşısında alınan 4-0’lık yenilgi G.Saray’da defoları ortaya çıkartırken, yokluğu aranan Felipe Melo konusunda ilginç gelişmeler yaşandı...

        2

        Inter’le anlaşan Felipe Melo’yu kadroya almamasına rağmen takımdan ayrılmasını istemeyen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun, Brezilyalı yıldız ile özel bir görüşme yaptığı ortaya çıktı.

        3

        Hamzaoğlu, “Gitmeni istemiyorum. Bir kez daha düşün. Kalman için ne gerekiyorsa yapılır” diyerek Melo’dan kararını değiştirmesini istedi.

        4

        Yıldız oyuncunun menajeri Jose Rodriguez Baster tarafından yapılan takas operasyonuyla, Melo’nun İnter’e gitmesi karşılığında, menajerle adaş olan Real Madrid’den genç yetenek Jose Rodriguez transfer edilmişti.

        5

        Buna rağmen Melo’nun gitmesini istemeyen Hamzaoğlu, yönetime “Rodriguez’i mutlaka alalım. Ancak Melo’yu bırakmayalım. Melo’ya ihtiyacım var” raporu verdi.

        6

        YÖNETİM UZATMAYA HAZIR
        G.Saray yönetiminin de fikrini değiştirmesi halinde Felipe Melo ile sözleşme uzatmak için masaya oturmaya hazır olduğu, bu durumun da menajer Baster’a iletildiği öğrenildi.

        7

        Takas olarak Baster’in İstanbul’a getirdiği Rodriguez’i de geri göndermeyi düşünmeyen Sarı-Kırmızılılar, Melo’nun kalması halinde, bu oyuncu için Real Madrid ile yeni bir anlaşma yapmayı planlıyor.

        8

        TARAFTAR TEPKİSİ GERİ ADIM ATTIRDI
        Hem Melo hem de Rodriguez’in menajerliğini yapan Baster, Pitbull’un İnter’e bedavaya gönderilmesi karşılığında genç ön liberoyu İstanbul’a getirdi.

        9

        Ancak hem Hamza hocanın Melo’yu bırakmak istememesi hem de oluşan taraftar baskısı nedeniyle anlaşmayı bozan Cimbom, Melo’nun gitmemesi için şimdi bonservis şartını öne sürdü.