Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Van Persie'den taraftar yorumu - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL
        Robin van Persie... O bir dünya yıldızı. Birçok arenada forma giydi ve çok önemli sınavlarda boy gösterdi...Ancak gelin görün ki Şükrü Saracoğlu Stadı’nın atmosferi daha ilk maçında Hollandalı yıldızı kelimenin tam anlamıyla büyüledi.

        2

        Ünlü futbolcu bu şaşkınlığını şu kelimelerle dile getirdi: Ben dün (önceki) akşam maç başladığında uzun bir süre tribünleri seyrettim. Kendimi onları izlemekten alıkoyamadım. Resmen sahanın içine indiler ve takımla birlikte hareket ettiler.

        3

        Top rakipteyken çıkardıkları uğultu ve ıslık rakibi çok bozdu. Resmen oyunun içine girdiler. Futbolcularla beraber tribünde koşan taraftarlar gördüm, bu inanılmazdı. Ve oyunun içinde sadece rakibe değil hakeme de sürekli müdahale ettiler. Hakemin birçok kararını lehimize çevirmesini sağladılar.

        4

        ‘ONLAR İÇİN GOL ATMAYI ÇOK İSTEDİM’
        Hollandalı yıldız şunları ekledi:

        5

        “Gerçekten bütün sezon boyunca bu kadar oyunun içinde olacak bir taraftar grubuyla oynamak beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. Dün (önceki) akşam sadece ısınmaya çıktığımda oluşan coşku hayatım boyunca unutamayacağım bir andı.

        6

        Ben daha önce bu denli tutkulu bir ortama şahit olmadım. Sahaya ayak bastığım andan itibaren onlar için gol atmak ve bu coşkuyu daha da yukarı çıkarmak istedim.

        7

        Çünkü bir gol bulabilseydik o atmosferin ne hale geleceğini tahmin bile edemiyordum. Ama bunu başaramadığım için üzgünüm. Böyle bir taraftar grubuyla oynayacağım için çok heyecanlanıyorum.”

        8

        SİMON KJAER: HAYATIMDA İLK KEZ BÖYLE BİR ORTAMDA OYNADIM
        Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Simon Kjaer, hayatında bir ilk yaşadığını söyledi... Danimarkalı yıldız, şöyle konuştu:

        9

        “Hayatımda ilk kez bu kadar coşkulu bir taraftar önünde futbol oynadım. Taraftarın coşkusu nedeniyle takım içerisinde iletişim kurmak zor oluyor ama yine de muhteşem bir deneyim.

        10

        Biz yeni Fenerbahçe takımıyız, beraber oynadığımız her maçta daha iyi ve daha iyi olacağız. Temiz bir sayfa ile başlamak önemliydi.

        11

        Shakhtar Donetsk birbirine alışmış oyunculardan kurulu bir takım. Ne zaman ne yapmaları gerektiğini çok iyi biliyorlar. Biz ise yeni bir takımız ve her geçen gün daha iyi bir takım haline geliyoruz” dedi.

        12

        SHAKHTAR KAPTANI SRNA: ATMOSFER İŞİMİZİ ZORLAŞTIRDI
        Shaktar Donetsk kaptanı Dario Srna da Fenerbahçe taraftarına övgüler yağdırdı... İşte tecrübeli oyuncunun sözleri:

        13

        “Bu statta gerçekten fantastik anılarım vardı. Bir yenisi eklendi diyebiliriz. Burada UEFA Kupası’nı kazanmıştık. Maçtan bir gün önceki antrenmanda sahaya çıktığımda çok duygulandım.

        14

        Dün (önceki) de inanılmaz bir atmosfer vardı. Gerçekten bizim için işleri daha zorlaştırdılar. Ben Türkiye’de maç yapmayı gerçekten seviyorum çünkü atmosfer inanılmaz oluyor.”

        15

        Srna maç için de “Bana göre Fenerbahçe şanslıydı. Çünkü bizim maçın başında 2 gol atmamız gerekirdi. Çok önemli goller kaçırdık. Bana göre Volkan maçın en iyisiydi” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ