Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Basında öne çıkan transfer gelişmeleri... - Futbol Haberleri
        1

        KADLEC'E MARSİLYA KANCASI
        Fenerbahçe’nin tecrübeli oyuncusu Michael Kadlec'e sürpriz bir takımdan teklif geldi. Sarı-Lacivertliler’in Afyon Kupası’ndaki rakiplerinden biri olan Marsilya’nın Kadlec’i istediği öğrenildi. (Fanatik)

        2

        GALATASARAY GOMEZ'İN RÖVANŞINI ALIYOR
        Mario Gomez'i Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray yönetimi, Beşiktaş'ın da istediği Bursasporlu Ozan Tufan'ı transfer etmek amacında... Ozan için Yekta, Sercan ve Dzemaili'yi öneren Sarı-Kırmızılılar, Ozan'a da 5 yıllık kontrat için yıllık 1.5 milyon Euro teklif etti. (Sabah)

        3

        SIRADA GÖKHAN İNLER VAR
        Forvet hattını Gomez'le güçlendiren Beşiktaş, Gökhan İnler konusunda da yoğun çaba sarf ediyor. 31 yaşındaki futbolcuyla anlaşan yönetimin; bu isim konusunda son anda Fiorentina'nın devreye girmesine rağmen transferi bu hafta içinde bitirebileceği konuşuluyor. (Fanatik)

        4

        F.BAHÇE SERVETİ REDDETTİ
        Hazırlık kampının yıldızı olan ve Fenerbahçe yönetiminin sözleşmesini uzatmaya hazırlandığı Moussa Sow konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon da Senegalli yıldızı transfer etmek için büyük çaba harcayan Sunderland birkez daha harekete geçti. İngiliz kulübünün Fenerbahçe'ye 13 milyon Euro'luk teklif sunduğu, fakat Başkan Aziz Yıldırım'ın hiç düşünmeden 'hayır' dediği belirlendi. (Takvim)

        5

        LUCESCU'DAN SÜRPRİZ HAMLE
        Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda önceki gün Fenerbahçe ile mücadele eden Shakhtar Donetsk’in teknik direktörü Mircea Lucescu, İstanbul’dan eli boş dönmüyor. Genç futbolcularla çalışmayı arzu eden tecrübeli teknik adam, Sarı-Kırmızılı kulübün U21 takımında forma giyen ve A takımın golcü ismi Burak Yılmaz ile adaş olan Recep Burak Yılmaz’ı kadrosuna dahil etmek için çalışmalara başladı. (Bugün)

        6

        ONUR BEŞİKTAŞ'A, TOLGA TRABZON'A
        Trabzonspor’da kaleci krizinde sıcak gelişmeler birbirini izliyor. Yönetim, tavrını sportif direktör Süleyman Hurma’ya sahip çıkmaktan yana belirlerken, Onur Kıvrak konusunda bundan sonra yaşanacak olanlar da merak konusu... Gelişmeler paralelindeki en flaş iddia ise Onur Kıvrak’ın Beşiktaş’a, Trabzonspor’un efsane ismi Tolga Zengin’in ise tekrar Bordo-Mavili takıma döneceği yönünde... (Fanatik)

        7

        XABI ALONSO BOMBASI
        Galatasaray, Felipe Melo’nun Inter'e gidecek olması nedeniyle dev bir transferin peşine düştü. Yönetim, Bayern Münih yönetimi ile kriz yaşayan Xabi Alonso için tetikte... (AMK)

        8

        F.BAHÇE'NİN SON HEDEFİ QUINTERO
        Fenerbahçe transferde birkez daha çok hareketli saatler yaşıyor. Vitor Pereira'nın raporu sonrasında Porto'nun 10 numarası Quintero için görüşmelere başlandı... Hedef Kolombiyalı yıldızı satın alma opsiyonuyla kiralamak... (Bugün)

        9

        SERCAN İÇİN ONAY ÇIKMADI
        Geçen sezonu Balıkesir’de kiralık geçirdikten sonra Galatasaray’a dönen Sercan Yıldırım’ı, Bursaspor istiyordu. Ancak Hamza Hamzaoğlu, Sercan’dan yararlanmak istediğini belirterek, oyuncunun bonservisiyle gitmesi haricinde bir seçeneğin söz konusu olmadığını dile getirdi. (Bugün)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ