Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş İşte Şenol Güneş'in yeni sezon ilk 11'i - Beşiktaş Haberleri
        1

        Transfer stratejisinde planlamayı sol bek, sağ bek, stoper, sol açık ve santrfor olarak belirleyen Beşiktaş yönetimi, yaklaşık 2 aylık çalışmaların sonucunda istediği isimleri takıma kazandırdı.

        2

        Sezon hazırlıklarının ilk etabı olan Almanya kampından itibaren oyun felsefesini oturtmaya çalışan Şenol Güneş, ikinci kampta kafasındaki ilk onbiri de şekillendirmeye başladı.

        3

        Yabancı kaleci transferi yaptırmayan ve ''elimizdekileri kullanacağız'' diyen tecrübeli teknik adam, antremanlarda gösterdiği performansla tecrübeli kaleci Tolga Zengin'e emanet edecek.

        7

        Dusko Tosic sol bekte siyah beyazlıların yeni sezondaki oyuncusu olacak.

        8

        Atiba Hutchinson geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu senede ortasahanın dinamosu olacak.

        9

        Tolgay ve Veli Kavlak'ın sakatlanması sonucu orta saha sıkıntısı çeken Beşiktaş'ta, hiçbir futbolcunun Oğuzhan'ın, Atiba'nın yanında gösterdiği hücuma dönük performansı gösteremediği için Oğuzhan'ın (eğer transfer yapılmaz ise) Atiba'nın partneri olacağı kesin görünüyor.

        10

        ŞOV ÜÇLÜSÜ: QUARESMA, GÖKHAN TÖRE VE SOSA

        Tecrübeli teknik adam, 4-2-3-1 sisteminde önde oynatacağı üçlü konusunda da hiçbir sıkıntı yaşamayacak gibi görünüyor. Havalimanında binlerce taraftar tarafından karşılanan Portekizli yıldız Quaresma, Beşiktaş'ın en büyük kozlarından biri olacak.

        11

        Takımın 10 numarası Jose Sosa, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu senede Beşiktaş ataklarının maestorusu olacak.

        12

        Başkan Fikret Orman'ın, ''O bizim yıldızımız kesinlikle satmayacağız'' dediği Gökhan Töre de Şenol Güneş'in ilk 11'inin değişilmezi olacak.

        13

        Şenol Güneş'in daha Almanya kampında, "Uzun boylu, hava hakimiyeti olan, sırtı dönük oynayabilen ve top tutabilen santrfor alacağız" diyerek adeta tarif ettiği Mario Gomez, takımdaki dört santrforun içinde yeri garanti olan tek isim.

        14

        Omuzundan yeni bir operasyon geçiren Veli'nin iyileşme sürecine dair tüm sonuçlar önümüzdeki hafta açıklanacak. Eğer Veli'nin sahalara dönmesi 1-1.5 ayı bulursa orta saha transferinden vazgeçmeyi düşünen yönetim, süreç 3 ay ve daha fazla uzadığı takdirde de orta saha takviyesini hemen yapacak

        15

        Daha önce görüşülen Gökhan İnler için Fiorentina'nın devreye girmesi ve Leicister City'in Napoli'ye 4.5 milyon Dolarlık teklif sunması, bitme aşamasına gelen transferin zora girmesine neden oldu. Yine de bu futbolcu ile temaslarını sürdüren yönetim, Gökhan İnler'den umudunu kesmiş değil.

        16

        Gökhan'ın olmama ihtimaline karşılık Fiorentina'nın serbest bıraktığı ve bonservisi elinde olan Alberto Aquilani ile de prensip anlaşması yapan siyah beyazlılar, Veli Kavlak'tan gelecek yeni bir müjdeli haber ile bu transferlerden tamamen de vazgeçebilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ