Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Torino'dan Kamil Glik'i transfer etmek için kolları sıvadı - Galatasaray Haberleri

        Avusturya’daki ikinci etap kamp çalışmalarını bugün tamamlayıp İstanbul’a dönecek olan Galatasaray’da, eksikler belirlendi.

        Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kulüp başkanı Dursun Özbek’e bir transfer listesi vererek, takviyelerin bir an önce yapılmasını istedi. Öncelikli olarak stoper alınmasını talep eden Hamza hocanın, Torino’dan Kamil Glik’i işaret ettiği öğrenildi. Hamzaoğlu’nun, Polonyalı savunmacı hakkında, “Güçlü ve hava toplarında etkili bir oyuncu. Onu alırsak, savunma zaafını giderebiliriz” dediği bildirildi. Sarı-Kırmızılı yönetim, Hamzaoğlu’ndan gelen bu rapor üzerine kolları sıvadı. Daha önceden 31 Temmuz’u işaret eden yöneticilerin, gelecek hafta bu transfer için İtalya’ya çıkarma yapması bekleniyor.

        İTALYA’DA MESAİ VAKTİ

        Kamil Glik’in tek taliplisi Galatasaray değil. Roma ve Milan da 27 yaşındaki futbolcuyu gözüne kestirmiş durumda. İşte bu yüzden oyuncunun piyasası sürekli olarak yükseliyor. İlk başta 8 milyon Euro talep eden Torino’nun fiyatı aşağı çekmesini bekleyen Sarı-Kırmızılılar, rakamın 10 milyon Euro’ya çıkması sebebiyle sıkıntı yaşıyor. Buna karşın Galatasaraylı yöneticilerin tüm hafta boyunca bu transferle uğraşacağı ifade ediliyor.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ