Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Almanya Guardiola Bayern Münih'teki geleceği hakkında konuştu - Futbol Haberleri

        Pep Guardiola Bayern’le kontratı yenilemek için bir acelesi olmadığı açıklamasının üzerine kulübünün bu konu yüzünden rahatsız olmasını istemediğini söyledi.

        Kontratı önümüzdeki sene sona erecek olan Guardiola hakkında birçok söylenti dolaşmakta. Bu söylentilerin içinde en ilgi çekici olan ise Guardiola’nın şimdiden Manchester City ile anlaştığı haberi.

        Goal'ün haberine göre 44 yaşındaki teknik adam gelecek planlarından bahsetmemekle birlikte Bayern’le olası kontrat yenilemesinin kesin olmadığını belirtti.

        Basın toplantısında konuşan Guardiola “Bayern’in teknik direktörü benim ve bundan oldukça memnunum. Gelecek hakkında henüz plan yapmadım. Kararımı verir vermez Rummenigge, Matthias Sammer ve Uli Hoeness’e haber vereceğim. Hala zamanımız var ancak kontratımı uzatırsam bunu yapma sebebim kulübün iyiliği için olur. Bayern’e sorun teşkil etmek istemem. Elimden geleni yaptım, yapıyorum ve yapacağım. Başka bir kulüpten henüz teklif almadım.” ifadelerini kullandı.

        Phillip Lahm hakkında da düşüncelerini de belirten Guardiola “Phillip bizim en önemli oyuncularımızdan biri. Çin seyahatimiz sırasında birçok pozisyonda oynadı ve hepsine oldukça başarılıydı. Belirli durumları öngördüğü için kendisini orta sahada daha çok beğeniyorum ancak orta saha için birçok seçeneğimiz var. Rafinha, Lahm dışında bizim tek sağ bek oyuncumuz. Sezon boyunca Phillip hem orta sahada hem de defansda oynayacak.” açıklamasında bulundu.

        (Goal)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ