Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Jose Rodriguez ile anlaştığını borsaya bildirdi - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, Jose Rodriguez Martinez'in transferi konusununda kendisi ve kulübü Real Madrid ile anlaşmaya varıldığı belirtildi.

        4 YIL İÇİN 3.3 MİLYON EURO GARANTİ PARA ALACAK

        Sarı-kırmızılılar, 20 yaşındaki Jose Rodriguez'e 4 yıl için 3 milyon 300 bin avro sabit transfer ücreti ödeyecek. İspanyol oyuncu ayrıca maç başı 10 bin avro ücret alacak.

        Transferde Real Madrid'e bonservis bedeli ödenmeyeceği ancak Rodriguez'in ilk 11'de oynadığı her 30 resmi müsabaka için İspanyol kulübüne en fazla 4 sefere mahsus olmak üzere 250'şer bin avro verileceği kaydedildi.

        Real Madrid'in, Rodriguez'i 2017-2018 sezonu sonunda 10 milyon avro karşılığında geri alma opsiyonuna sahip olduğu, genç oyuncunun 30 Haziran 2018 tarihine kadar başka bir kulübe satılması durumunda ise transfer bedelinin yüzde 30'unu alacağı vurgulandı.

        Orta sahada görev yapan Rodriguez, geçen sezon İspanyol ekiplerinden Deportivo La Coruna'da kiralık olarak forma giymişti.

        YENİ ASLAN KONUŞTU: REAL MADRID'E MİNNETTARIM

        Galatasaray'ın Real Madrid'den transfer ettiği 20 yaşındaki İspanyol futbolcu Jose Rodriguez Martinez, GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

        Galatasaray'a transfer olmaktan duyduğu mutluluk ve heyecanı dile getiren Martinez, "Çok mutluyum. Galatasaray ile kariyerime yeni bir sayfa açtım ve Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı yakaladım. Benim buralara gelmemi, Galatasaray gibi bir dünya kulübüne transfer olmamı sağlayan Real Madrid'e minnettarım" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ