Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Mario Gomez: "Şampiyonluk için geldim" - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Kartal YİĞİT

        Beşiktaş’ın ses getiren yeni transferi Mario Gomez’in, kendisini İtalya’dan İstanbul’a getiren özel uçakta ilginç ifadeler kullandığı ortaya çıktı.

        Havada, transferiyle yakından ilgilenen yönetici Erdal Torunoğulları, futbol idari direktörü Ali Naibi ve menajerler Ahmet Bulut ve Özkan Doğan ile sohbet eden Gomez, Beşiktaş’ı seçmesinin nedenlerini anlattı.

        Yıllardır şampiyonluğa oynamaya alıştığını belirten Gomez, Fiorentina’nın bu konuda hedefsiz olmasının kendisini etkilediğini söyledi. Bu nedenle motive olamadığını ifade eden yıldız golcü, “Şampiyonluklara alışmış bir oyuncu olarak Fiorentina’da istediğim ortamı bulamadım. Beşiktaş benim hedeflerimi gerçekleştireceğim ve şampiyonluk yaşayacağım bir kulüp” diye konuştu.

        İLK SORUSU ‘SEBA’ OLDU

        İstanbul’a gelir gelmez soluğu BJK TV’de alan Mario Gomez, burada hemen hemen her duvarda asılı olan Onursal Başkan Süleyman Seba’nın fotoğraflarını görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Seba’nın Beşiktaş’ın efsanesi olduğunu ve Türk futbolu için ne kadar önemli bir isim olduğunu öğrenince de olukça etkilendi.

        Öte yandan Mario Gomez, “Yeni takım arkadaşları için ise Gökhan Töre ve Quaresma çok yetenekli oyuncular. Onlarla kısa sürede uyum sorunun aşıp önemli işler yapmak istiyorum” dedi.

        TRANSFERİ 2 AY SÜRDÜ

        Mario Gomez’in, Beşiktaş’a transferi 2 ayda tamamlandı. Gomez fikrini Beşiktaş’a sunan menajer Özkan Doğan, Başkan Fikret Orman’dan onay alınca adeta İtalya’yı mesken tuttu. Doğan, transferi belirli bir noktaya getirdi ve yönetici Erdal Torunoğulları sazı eline aldı.

        Tam bu sırada G.Saray devreye girdi ancak 9 milyon Euro’luk bonservis talebi gelince geri adım attı. Kartal’ın bedava alacağını öğrenen Cimbom tekrar yüklendi ancak Gomez, Beşiktaş’a söz vermişti. Alman golcüyü ikna eden Kartal, Fiorentina ile ilişkisi iyi olan menajer Ahmet Bulut’u devreye sokup işi bitirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ