Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Luis Suarez: Chiellini'nin bacağını kırsaydım sadece 2-3 maç ceza alırdım - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        2014 Dünya Kupası’nda, İtalyan oyuncu Giorgio Chiellini’nin omzunu ısırması nedeniyle tarihi bir cezayla 4 ay futboldan uzak kalan Urugaylı yıldız Luis Suarez, verdiği bir röportajda ilginç bir ifadeyle “Eğer orada bacağını kırsaydım sadece 2-3 maç ceza alırdım” dedi.

        Yaptığı hareketin yanlış olduğunu kabul eden 28 yaşındaki yıldız, “Her şeye rağmen adaletsiz bir ceza” yorumunda bulundu. 2 yıl boyunca Uruguay formasını giyemeyen Suarez, “En ağır tarafı milli takımdan uzak kalmaktı” diye konuştu.

        Geçen sezon başında 81.25 milyon Euro bedelle Barcelona’ya transfer olan Suarez, FIFA Disiplin Yönetmeliği’nin 48. ve 57. maddeleri gereğince 4 ay ceza almış ve bu nedenle İspanyol devi Barcelona tarafından basına tanıtımı bile gerçekleşmemişti.

        Aldığı tarihi ceza 28 Ekim’de cezası sona eren Uruguaylı yıldız Luis Suarez, Katalan ekibiyle bu sezon forma giydiği 43 maçta, 25 gole imza atmıştı. Suarez ayrıca, Barcelona ile sezonu 3 kupayla kapamıştı.

        ‘DÜNYA’NIN EN İYİSİYİZ’

        Barcelona’ya transfer olan milli yıldız Arda Turan’ın da takım arkadaşı olan Suarez, kendilerini saha içerisinde çok rahat hissettiklerini, bu nedenle de güzel futbol sergilediklerini söyledi.

        Oyun tarzlarını hiç değiştirmediklerini vurgulayan Suarez, “Dünyanın en iyi takımında oynuyorum. Barcelona’daki bu güzel ortamı asla tahmin edemezdim” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ