Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Trabzonspor'da Onur Kıvrak'ın yerine Esteban geliyor - Futbol Haberleri

        Trabzonspor, Süleyman Hurma ile yaşadığı gerilimin ardından Şota’nın da onayıyla kadro dışı bırakılan Onur’u kesin olarak gözden çıkardı.

        Milliyet'in haberine göre Trabzonspor’un, Üsküp’te yaşanan kriz sonrası kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak’ın yerine geçen sezon AZ Alkmaar kalesini koruyan Esteban Alvarado Brown ile temasa geçtiği ortaya çıktı.

        Trabzonspor’un, Üsküp’te yaşanan kriz sonrası kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak’ın yerine geçen sezon AZ Alkmaar kalesini koruyan Esteban Alvarado Brown ile temasa geçtiği ortaya çıktı.

        Avukatı aracılığıyla yazılı bir açıklama yapan Onur ise, “Ülkemizin bulunduğu bu hassas dönem içerisinde büyük bir onurla görev yaptığım Trabzonspor Kulübü’nde meydana gelen ve yanlış anlaşılmadan kaynaklanan fakat her halükarda tarafımca da tasvip edilmeyen yaşanmış hadiseler sebebiyle başta Trabzonspor camiası olarak tüm kamuoyundan özür dilerim” ifadelerini kullanmıştı.

        TARAFTARA TEKME ATMIŞTI

        Esteban 2011 yılında AZ formasını giydiği dönemde sahaya inen Ajax taraftarına tekme atmış ve kırmızı kartla oyundan atılmıştı. Daha sonra federasyon Esteban'ın cezasını kaldırdı. Sahaya inen taraftara 4 ay hapis ve 30 yıl sahalara giriş yasağı verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ