Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Kara Kartal'ın yeni golcüsü Mario Gomez, Avusturya kampında basın mensuplarının karşısına geçti ve önemli açıklamalarda bulundu. - Beşiktaş Haberleri

        Kara Kartal'ın yeni golcüsü Mario Gomez, Avusturya kampında basın mensuplarının karşısına geçti ve önemli açıklamalarda bulundu.

        İşte Mario Gomez'in açıklamalarından satırbaşları...

        "HILBERT, BEŞİKTAŞ TARAFTARI İÇİN 'DÜNYANIN EN İYİSİ' DEDİ"

        "Beşiktaş ile hedeflerimiz örtüştü. Umarım buradak birlikteliğimiz devam eder. Yeni bir meydan okumaya ihtiyacım vardı ve ben de buraya geldim. Elimden gelenin en iyisini yapıp takımıma katkı sağlayacağım.

        "TEKNİK DİREKTÖRÜN BENDEN BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUM"

        Gelmeden önce Roberto Hilbert'le konuştum. Beşiktaş taraftarı için 'dünyanın en iyisi' dedi. Herkes benim oyun şeklimi biliyor. Kaliteli olduğum bölege ceza alanı içi ve kale önü. Teknik direktörümüzle konuştum, onun benden beklentilerini biliyorum. Genç ve dayanışma duygusu güçlü olan bir takımımız var. Burada önemli olan tecrübeli oyuncuların gençlere yardımcı olmaları.

        "KARİYERİM BOYUNCA KAÇ GOL ATACAĞIMI HİÇ HESAPLAMADIM"

        Benim için gol sayısı değil, takımın şampiyon olması önemli. Kariyerim boyunca da kaç gol atacağımın hesabını hiç yapmadım. İyi bir sezon geçireceğime inanıyorum.

        "QUARESMA VE GÖKHAN TÖRE İNANILMAZ YETENEKLİ"

        Bayern Münih'te Ribery ve Robben'le oynadım. Burada da Quaresma ve Gökhan Töre var. İnanılmaz yetenekliler. İşbirliği ile birlikte hem ben hem de onlar çok gol atacaklar...

        "YENİ BİR MACERAYA İHTİYACIM VARDI"

        Buraya gelirken karar vermem kolay olmadı. Fiorentina'daki taraftarların bana güveni tamdı. Veda etmek kolay değildi ama yeni bir maceraya ihtiyacım vardı. Beşiktaş stadıyla, tesisleriyle, takımıyla gerçekten çok büyük bir kulüp. Buraya gelmekte doğru karar verdim.

        "BURAYA ŞAMPİYON OLMAK İÇİN GELDİM"

        Şampiyonluk özlemine son vermemiz gerekiyor. Buraya şampiyon olmak için geldim. 7 sezon boyunca şampiyon olunamadıysa bunun birtakım sebepleri vardır. Burada en büyük sorumluluk bizlere düşüyor. Aynı hataları tekrarlamayarak mutlu sona ulaşmalıyız."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ