Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün öne çıkan transfer iddiaları - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin, Fred transferi için haziran ayında Shakhtar'ın kapısını çaldığı; ancak Ukrayna ekibinin Brezilyalı yıldızı için 14 milyon euro'da diretince bu transferin gerçekleşmediği ortaya çıktı. Sonraki süreçte Fred'in doping yaptığını öğrenen Fenerbahçeli yöneticilerin "İyi ki Fred transferi gerçekleşmedi" yorumunu yaptıkları belirtildi. (Fotomaç)

        2

        AS gazetesinin haberine göre Galatasaray'ın hedefindeki isim: Victor Valdes. Gazete, Muslera'yla pek çok Avrupa devinin ilgilendiğini Galatasaray'ın Uruguaylı kaleci için bazı takımlarla görüşmeler yaparken Valdes'le de temas kurduğunu yazdı. (Fotomaç)

        3

        Shaqiri'yi 8 milyon euro satın alma opsiyonu ile 1 yıl kiralamak isteyen Galatasaray'a İnter'den cevap geldi. Sarı-kırmızılı ekibin teklifini az bulan İtalyan ekibi, Stoke City'yi de veto etti. İnter, 14 milyon euro'luk teklife önce "Evet" dedi ancak Everton'un da devreye girmesinin ardından Stoke'u beklemeye aldı. Galatasaray yüksek maliyeti nedeniyle defteri kapattı. (Fotomaç)

        4

        Sportif Direktör Terraneo’nun gözü Shakhtar ile oynanacak ikinci maça çevrilirken, aklında ise orta sahaya iyi bir takviye var. Pereira’nın Porto’dan öğrencisi olan Quintero ve Jesus’la görüşmelerin başlatıldığı öğrenildi. Shakhtar maçının sonucuna göre bu transferlerle ilgili görüşmeler hız kazanacak.

        5

        PSG, Alex Telles için Galatasaray'a tam 8 milyon Euro teklif etti. Sarı-Kırmızılılar ise bu teklifi geri çevirip, 15 milyon Euro talep etti. İnter de devreye giriyor... (Fanatik)

        6

        Trabzonspor Cardozo ile Erkan arasında yaşanan gerilimi yalanlarken olayın perde arkası aralandı. Erkan Zengin'in yönetime, "Ayrılmak istiyorum" dediği öğrenildi. Talebi reddedilen Erkan'ın "Beklenen performansı gösteremiyorum. Bu hem beni hem de sizi yıpratıyor" dediği iddia edildi. Ancak başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Ondan beklentimiz büyük" diyerek Erkan'ın kalması yönündeki kararlılığını dile getirdi. (Sabah)

        7

        Galatasaray ile Beşiktaş, Bursaspor'un 20 yaşındaki orta alan oyuncusu Ozan Tufan'ı renklerine katmak için kıyasıya bir yarışın için girdi. Galatasaray; 3 milyon euro nakit para ile birlikte 3 futbolcu (Sercan Yıldırım, Furkan Özçal, Yekta Kurtuluş) teklifi yaptı. Beşiktaş yönetimi ise 2 milyon euro nakit para ile birlikte tıpkı Galatasaray gibi 3 futbolcu (Mustafa Pektemek, Necip Uysal, Ömer Şişmanoğlu) önerisini sunup, beklemeye geçti. (Fotomaç)

        8

        Hindistan'ın Pune City Takımı, F.Bahçe'ye geri dönen ve forma savaşı yapan Slovak oyuncusu Miroslav Stoch'a transfer teklifi yaptı. Yıldızın menajeri Milan Lednicky ile görüşen Pune yönetimi, F.Bahçe'ye 4 milyon euro, oyuncuya da 4 yıl için 11.2 milyon euro önerdi. (Fotomaç)

        9

        Bordo-Mavililer'de gözden çıkartılan Mustapha Yatabare'ye Fransa'dan bir teklif daha geldi. Caen’in yanı sıra 30 yaşındaki futbolcu için Lorient’in de devreye girdiği ileri sürüldü. Şota Arveladze’nin Almanya kampına götürmediği deneyimli golcü için Standard Liege’nin de teklif hazırlığında olduğu belirtildi. (Fanatik)

        10

        Galatasaray, uzun süredir listede bulunan Rafael için bir kez daha harekete geçmeye karar verdi. 25 yaşındaki futbolcunun, gelecek sezon sonunda kontratının bitecek olması, Galatasaray cephesinde bir koz olarak görünüyor. Manchester United’ın satış listesine koyduğu Sambacı için, İngiliz kulübüne baskı yapması ve bonservisini alması isteniyor. Hedef, transferi 2.5 milyon Euro’ya bitirmek. (Fanatik)

        11

        26 yaşındaki Zambrano ile yıllık 1.7 milyon Euro’ya anlaşan Süleyman Hurma dün Almanya’ya gitti, bugün Eintracht Frankfurt ile görüşecek. (Fotomaç)

        12

        İl Giornale, Terraneo’nun Brezilyalı stoperin menajeri Calenda ve Interli mevkidaşı Ausili ile görüştüğünü yazdı. Jesus’un da Fenerbahçe için istekli olduğu belirtildi. (Fotomaç)

        13

        Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Eboue’nin Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden gelen teklifleri reddettiği ve Hindistan’a gitmeye sıcak baktığı belirlendi. (Takvim)

        14

        Portekizli teknik adam, Atletico Madrid’li yıldıza kafayı taktı. Orta sahaya Emre Belözoğlu’ndan çok daha iyi bir isim arayan Fenerbahçe, Atletico Madrid ile yolları ayırmak üzere olan Raul Garcia’ya kanca attı. Fener yönetimi ise çalışmaya başladı. (Takvim)

        15

        Teknik patron Hamza Hamzaoğlu, stoper istediğini açıkça dile getirdi. Listenin ilk sırasında Carlos Zambrano’nun olduğu öğrenildi. (AMK)

        16

        Yaşadığı para sıkıntısı nedeniyle transferde genç ve maliyeti düşük isimlere yönelen Galatasaray yönetiminin yeni hedefi belli oldu... Lionel Carole ve Jose Rodriguez transferleriyle büyük sürpriz yapan Sarı- Kırmızılılar bu kez de Daniel Amartey'in peşine düştü. (Takvim)

        17

        Galatasaray yönetimi, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun transferini ısrarla istediği Club Brugge'ün 23 yaşındaki sağ beki Thomas Meunier için harekete geçti. (Sabah)

        18

        Sivasspor, teknik direktör Sergen Yalçın'ın takımda görmek istediği Sercan Yıldırım için Galatasaray'a teklif yaptı. Kırmızı-beyazlı kulübün, önerisine Galatasaray yönetiminin olumlu yaklaştığı ve görüşmelerin sürdüğü bildirildi. (Fotomaç)

        19

        Orta sahaya takviye yapmak için kolları sıvayan Fenerbahçe yönetimine çok sürpriz bir öneri geldi. Menajer Dumitrascu, oyuncusu Ganso'yu Fenerbahçe'ye teklif etti! (Fotomaç)

        20

        Premier Lig ekibi Sunderland'in, Senegalli golcü Moussa Sow için yeni bir teklif sunmaya hazırlandığı iddia edildi. (Vatan)

        21

        Rabotnicki maçından sonra Oscar Cardozo'nun yanına kaliteli bir hücumcu gerektiği tekrar gözler önüne serilen Trabzonspor'da gözler Joel Campell'e çevrildi. (Fanatik)

        22

        İtalyan medyası, Melo'nun İnter'e transferi karşılığında Shaqiri'nin kiralık olarak Galatasaray'a gideceğini öne sürdü. İddiaya göre kiralık kontratında satın alma opsiyonu da bulunacak. (Fanatik)

        23

        Veli Kavlak ve Tolgay Arslan’ın sakatlıkları sebebiyle ön libero bölgesine yeni bir isim kazandırmak için çalışmalara başlayan yönetimin; Fiorentina’yla yollarını ayıran Alberto Aquilani için temaslarını sürdürdüği iddia edildi. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ