Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig F.Bahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, Inter'in yıldızı için görüştü... - Futbol Haberleri
        1

        DOUGLAS İÇİN 6 MİLYON EURO
        Dnipro, Galatasaray'ın istediği ve taliplerinin her geçen arttığı Douglas için, 6 milyon Euro tutarında bonservis bedeli belirlediğini açıkladı. (AKŞAM)

        2

        LUKA'DAN VAZGEÇMEK YOK
        Josef De Souza transferine rağmen Vitor Pereira, Luka Milivojevic vazgeçmiyor. Yunan ekibinin Fenerbahçe'nin 6 milyon Euro'luk teklifini kabul etmesi halinde imzalar atılacak. (FANATİK)

        3

        BENİ AL HOCAM!
        Şenol Güneş'i telefonla arayan Bursaspor'un yıldızı Ozan Tufan, "Burada mutlu değilim. Beşiktaş'ta forma giymek istiyorum" diyerek eski hocasından yardım istedi. Güneş de yönetime baskıya başladı. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

        4

        ALTERNATİF ESTEBAN
        Hakan Arıkan ile anlaşamayan Trabzonspor'da, Sportif direktör Süleyman Hurma'nın Kosta Rikalı file bekçisi Esteban Alvarado ile görüştüğü söylendi. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

        5

        ŞİMDİ DE HERNANES
        Melo için Galatasaray'a önerilen isimlerin hiçbiri Hamzaoğlu'nu tatmin etmedi. Inter'in son teklifi, "Hernanes'i satın alma opsiyonuyla kiralayalım" oldu. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

        6

        VELİ'NİN YERİNE ONAZI
        Gökhan İnler ve Ozan Tufan'dan henüz sonuç alamayan Beşiktaş'ta gündeme gelen son isim Onazi oldu. Şenol Güneş, Lazio forması giyen Onazi için onay verdi. (FOTOMAÇ)

        7

        YİNE YENİDEN DAME N'DOYE
        Trabzonspor, Beşiktaş'ın da gündemine gelen Dame N'doye ile yeniden görüşmelere başladı. (FOTOMAÇ)

        8

        IBRA BOMBASI
        İsveç gazetesi Aftonbladet, "Ibrahimovic, Galatasaray için 6 Ağustos'ta sağlık kontrolünden geçecek" iddiasında bulundu, yönetim tarafı ise sessiz. (AKŞAM)

        9

        TERRANEO'DAN OTEL BASKINI
        Fenerbahçe'nin Sportif direktörü Terraneo, Galatasaray ile hazırlık maçı için İstanbul'a gelen Inter'in oteline giderek meslektaşı Ausilio ile Juan Jesus transferini görüştü. (FOTOMAÇ)

        10

        MILAN, NIANG'I KİRALAMAYA HAZIR
        Galatasaray rotasını Ibrahimovic'e çevirse de alternatif arayışları sürüyor. Son aday Milan'dan Mbaye Niang. İtalyan kulübü de oyuncuyu kiralamaya sıcak bakıyor. (FOTOMAÇ)

        11

        İBRE AQUILANI'YE DÖNDÜ
        Veli'nin omuz, Tolgay Arslan'ın çarpraz bağlarında yaşadığı sakatlıkların ardından Beşiktaş, Fiorentina ile sözleşmesi sona eren Aquilani için görüşmelere başladı. (STAR)

        12

        VALDES ASLAN'A
        As gazetesinin haberine göre, Victor Valdes'in adı Galatasaray'la anılmaya başladı. Yıllık maliyeti 3 milyon Euro olan kaleci için Valencia kulubü de devrede. (FANATİK)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ