Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı yıldızı Taison, Fenerbahçe'ye konsantre olduklarını söyledi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Shakhtar Donetsk'te Brezilyalı yıldız Taison, rövanş maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Taison'un açıklamaları şöyle:

        "Çok zorlu bir maç olacak. İki takımda ikinci maçta zafer istiyor. Biz bu maça özel olarak hazırlanıyoruz. Bu maçta kaderi değiştirecek olan da yapılacak bu hazırlıklar. Kazanmak zorundayız. Çünkü evimizde oynayacağız."

        "FENERBAHÇE'YE KONSANTRE OLDUK"

        "Fenerbahçe'ye konsantre olduk. Sezon başında gelen iyi sonuçlarla moralimiz yükseldi. Şampiyonlar Ligi'nde de iyi sonuçlar istiyoruz. Umarım, daha iyi oynayan ve turu atlayan taraf biz oluruz."

        "İLK HEDEF GOL ATMAK"

        "Ligde oynadığımız son maçı unuttuk ve kendimizi Fenerbahçe maçına pozitif bir şekilde hazırlıyoruz. Maça hazır olmaya çalışıyoruz. Çarşamba günü sahada güçlü bir Shakhtar olmalı.

        Futbol bize neler gösterir bilemeyiz. Elimizden gelen en iyi şey, maç hazırlıklarını en iyi şekilde yapmak. İlk hedefimiz gol bulmak, sonrasında zafer gelecektir zaten."

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ