Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Boluspor Boluspor, Ramazan Sal, Petr Janda ve Anthony Rickets sözleşme imzaladı - Futbol Haberleri

        Boluspor transfer çalışmaları kapsamında 3 futbolcuya daha imza attırdı. Karşıyaka'da stoper mevkiinde oynayan Ramazan Sal 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık, Antalyaspor'da ön libero mevkiinde oynayan Petr Janda ve İsrail'in Hapoel Haifa takımında sağ kanat mevkiinde oynayan Anthony Ricketts kendilerine birer yıllığına Boluspor'lu yapan sözleşmeye imza attılar.

        Boluspor Başkanı Savaş Abak, Boluspor'un 50'inci senesinde başarı yakalamak istediklerini ve bu yönde transferler yaptıklarını belirterek, "50'nci senemizi kutluyor olmamız, hedeflerimiz, misyonumuz ve vizyonumuzdan dolayı birçok futbolcu arkadaşımızla para konularını çok fazla konuşmadan transferlerini gerçekleştirdik. Bu anlamda hepsine de teşekkür ediyorum. Bunun sebebi de gerek bizim, gerekse bizden önceki yönetimlerin futbolculara paralarını tam ve zamanında ödemesidir. Bu sene belli hedefleri olan ve hedeflere koşmak isteyen arkadaşlarla yolumuza devam ediyoruz" dedi.

        Daha önce formasını giydiği Boluspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Ramazan Sal, "Ben evime geldim diye çok mutluyum. Hayatımın en güzel günlerini Boluspor'da geçirdim diyebilirim, gerçekten güzel günlerim oldu. Bolu'yu gerçekten çok özlemiştim ve mutlu olduğum yere geldiğim için çok mutluyum" diye konuştu.

        Petr Janda ve Antony Ricketts ise Boluspor'un süper lige çıkması için ellerinden gelen mücadeleyi yapacaklarını söylediler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ