Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Mahmut Uslu'dan transfer açıklaması - Fenerbahçe Haberleri

        Mahmut Uslu, “Shakhtar’dan Luiz Adriano’yu istedik. Gittik, geldik, uğraştık. 5 milyon artı imza parası ve 8 milyon bonservis için ‘Tamam’ dedik ama oyuncu Milan’ı tercih etti.” diyerek Luiz Adriano transferinde yaşanan süreci anlattı.

        Uslu, Vitor Pereira’nın 4 orta saha + Alper formülü istediğini, şu anda 3 orta saha + Alper durumunda olduklarını ve bu nedenle bir orta saha transfer edeceklerini ifade etti.

        Mahmut Uslu ayrıca Evertonlı Kevin Mirallas ile ilgilendiklerini de şu sözlerle anlattı:

        “Everton’dan Mirallas’ı istedik, 8 milyon euro’ya gelmedi. Üstelik hocası ile barışık değil. Oyuncuyu ikna etmemiz gerekiyor.”

        SOW’U İSTEYEN ALIR

        Mahmut Uslu, Sow’un takımdan ayrılacağı iddiaları için, “Sözleşmesinde 13 milyon euro’ya gider maddesi var. Bunu verecek kulüp, bize sormadan alıp götürür” dedi. Uslu sözlerini şu şekilde sürdürdü:

        “Sow bizim için önemli. 1 yıl sözleşmesi var. 12-15 milyon sterlinlik teklifler yazılıyor ama hepsi boş. Böyle bir değer yok. 3-5 milyon euro veren çıkıyor, o kadar. Zaten sözleşmesinde 13 milyon euro’ya gider maddesi var. Bunu verecek kulüp, bize sormadan alıp götürür.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ