Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Volkan Demirel'den Galatasaray'ın kağıt göndermesine cevap - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Volkan Demirel’den Galatasaray'ın "4 yıldızlı" misillemesine kısa ve net cevap geldi...

        2

        Galatasaray, Pazar akşamı TT Arena’da bu sezon ilk kez taraftarının karşısına çıkıyordu. Rakip İtalyan devi Inter. Üstelik eski dost Roberto Mancini yuvaya dönmüştü.

        3

        Böyle bir maçta insanın aklına her şey gelirdi de Selçuk İnan’ın Mert Çetin’den aldığı notu Burak’a vermesi, golcü futbolcunun da Sneijder’a iletmesi ve Hollandalı yıldızın o notu Mancin’ye götürmesi kimsenin aklına gelmezdi.

        7

        Fenerbahçe kaptanının 4 yıldızlı mesaja tavrı merak konusu oldu.

        8

        Shakhtar ile oynanacak maça konsantre olan Volkan Demirel ise G.Saraylı futbolcuların özenle hazırladığı eylem için yakın çevresine sadece “Mesaj konusuna çok girmek istemiyorum. Görünce çok güldüm” demekle yetindi.

        9

        Peki, Volkan, Shakhtar maçıyla ilgili ne düşünüyordu. İşte tecrübeli kalecinin dostlarıyla paylaştığı o duygu ve düşünceleri:

        10

        “Çok özledik. Ben Şampiyonlar Ligi ile ilgili her şeyin çok özel olduğunu, bir futbolcunun hayatında yaşayabileceği en zirve duygular olduğunu düşünüyorum. Buna inanıyorum."

        11

        "Fenerbahçe’nin de oraya ait olduğunu düşünüyorum. Bizim yaşadığımız ve unutamadığımız çok şey var Şampiyonlar Ligi ile ilgili. Özellikle o Sevilla maçı, penaltılar, hayatım boyunca en çok heyecanlandığım ve her hatırladığımda beni hâlâ o günlere geri götüren anlar olarak hafızamda yerini almış durumda."

        12

        "Hiçbir zaman o arenadaki başarıların tadını başka maçlar vermiyor. Orada olmalıyız. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu yıla da çok iyi başladım. Yine ben sahne alacağım. Gol yemeyeceğiz buna bütün kalbimle inanıyorum ve atacağız. Bizim elimizde çok iyi silahlar var."

        Kaynak: Akşam

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ