Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Zlatan Ibrahimovic transferini yalanladı - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transferde adı geçen Zlatan Ibrahimovic'in gündemlerinde olmadığını söyledi.

        Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, transferde adı geçen yıldız oyuncu Ibrahimovic ile ilgilenmediklerini söyledi. Paris Saint Germain'li yıldızın gündemlerinde olmadığını dile getiren Özbek, "Böyle bir transferimiz yok. Yazılanlar çizilenler kulübümüzün görüşü değil. Transferlerimiz devam ediyor ama Zlatan bizim gündemimizde yoktu. Herhangi bir görüşme olmadı. Bütçesi çok yüksek. Biz takımı gençleştirme yönünde hareket ediyoruz. Daha çok genç futbolculara yöneliyoruz. Bazı eksik yerlerimiz var. Buna bağlı transferlerimiz devam edecek" dedi.

        Yıldız transfer olacak mı? sorusuna da Özbek, "Çalışıyoruz. Teknik kadronun bize verdiği bir liste var. Ağustos'un sonuna kadar çok süre var daha" diye konuştu.

        "Melo konusunda gelişme var mı?" sorusuna ise başkan Özbek, "Kulübe gittiğim zaman öğreneceğim. Hamza hoca kısa bir süre verdi. Bugün yarın belli olacak" diye konuştu.

        Özbek ayrıca, Melo'nun takımdan ayrılmasının ardından İtalyan ekibinin oyuncusu Mendel'i listelerine aldıklarını ve transfer için görüşmelerini sürdüklerini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ