Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Lucescu: Fenerbahçe hiçbir zaman bu kadar güçlü olmamıştı - Futbol Haberleri

        Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda yarın oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

        Rumen teknik adam şu ifadeleri kullandı:

        "Burada antrenman yapmak ve dinlenmek için çok zamanımız oldu. Konsantrasyonumuzu bozmamak için elimizden geleni yaptık. Bu maç çok önemli olduğu için çok antrenman yaptık. Sonucu göreceksiniz. Takım olarak birlikte oynarsak her şeyi başarabiliriz. Ekip ruhumuz bunu sağlayacak. Yarın kimin oynayacağına karar vermiş değilim. Son antrenmanı göreceğim. Sadece maçla ilgileniyoruz, Fred konusuyla başka kurumlar ilgileniyor. Sadece Fenerbahçe maçına konsantre olmuş durumdayız. Hem Fenerbahçe hem de biz güçlü takımlarız. İki takımın da birbiriyle eşleşmek istemediğine eminim. Fenerbahçe şu anda olduğu kadar hiçbir zaman güçlü olmamıştı ama oyuncu kalitemizle bu maçı kazanmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak her takımın hayali. Şansımız var, elimizden geleni yapacağız. Bir hafta geçti ilk maçtan bu yana ve iki takımda da aynı kadrolar mevcut. Bu nedenle maçın akışını o zaman göreceğiz. İlk maça göre farklı bir taktik düşündük, Fenerbahçe de taktik değiştirecek. İlk maçtaki top kayıplarını tekrarlamamayı umuyorum. Ukraynalı seyircilerin futbol sevgisi ne kadar yüksek olsa da Türk taraftarlar kadar olamaz. Onlarda bu kültür yıllardır yerleşmiş. (Maç penaltılara kalırsa sorusu) Penaltı biraz şans meselesi. Dinamo Kiev maçında penaltılarda 3 oyuncu seçtik ve güvendiğimiz üç oyuncu da penaltı atamadı."

        Ukrayna ekibinin 25 yaşındaki futbolcusu Taras Stepanenko ise "Fred konusu beni ilgilendirmiyor. Ama sadece ben değil bütün takım elinden geleni yapacak. Hepimiz bir gibi oynayacağız. Yarınki maçta stadın tamamen dolacağını ümit ediyoruz" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ