Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'dan açıklama - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda yarın oynanacak olan Shakhtar Donetsk maçı öncesi basın toplantısı düzenledi

        İşte Vitor Pereira'nın açıklamaları;

        "İki hocanın karşılaşması değil, Fenerbahçe ile Shakhtar'ın karşılaşması olacak. Tüm hafta çok iyi hazırlandık. Maça en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Bizim için zor bir maç olacak, bunu farkındayız.

        Bir projemiz var. Projeyi bu takımda gerçekleştirmek istiyoruz. Sadece 4 haftadır beraber antrenman yapıyoruz. Fred'in oynayıp oynamayacağına bakmam. Ben işime bakarım. Bu kararı verecek olan da ben değilim. Ben teknik direktörüm, ben futbola bakarım, futboldan anlardım. Fred meselesi benim meselem değil. Yaptığımız işten eminiz, kalitemizden eminiz. Yarın akşam kimin tur atlayacağını göreceğiz!

        PERSİE 11'DE BAŞLAYACAK MI?

        "Robin van Persie ile ilgili kararımı henüz vermedim. Yarın karar vereceğim. Son dakikaya kadar nasıl bir kadro ile çıkacağınızı bilemezsiniz."

        "ÜZÜLECEK BİR SEBEP YOK"

        Bugün şakalar yapıyorsunuz, çok keyiflisiniz yarın elenirseniz ne yapacaksınız? sorusuna Pereira, "Çevirmeye gerek yok anladım bunu, hayatı devam ettirmek için mutlu olmak zorundayız! Sağlıklıyım, mutlu olmak için sebeplerim var. Yarın bizi büyük bir maç bekliyor. Ben büyük maçları severim. Mutlu olmaya çalışıyorum. Son düdüğe kadar üzülecek bir sebep yok" dedi.

        "Yarın maç sonunda gerçekleşeceğine inandığım tek şey var; çalışmaya devam edeceğiz... Futbolculara inancımı sürdüreceğim. Benim yarın görmek istediğim tek şey; cesaretli, kişilikli bir takım görmek..."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ