Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Günün öne çıkan transfer iddiaları - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Galatasaray, Felipe Melo’nun boşluğunu, Gary Medel’le doldurmaya hazırlanıyor... Sarı-Kırmızılı kulübün Başkanı Dursun Özbek, Şili’li oyuncu için yapılan girişimleri doğrularken, “Medel transferi için İnter’le görüşüyoruz” açıklamasını yaptı.
        (Fanatik)

        2

        Galatasaray'ın istediği Mario Gomez'i kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar, şimdi de Gökhan İnler’i renklerine bağlayabilmek için Napoli’yle pazarlıkları sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, Türk asıllı İsviçreli yıldız için 1.5 milyon Euro önerirken İtalyan ekibi ise 3.5 milyon Euro talep etti.
        (Sampiy10)

        3

        Bursaspor ile köprüleri atan Volkan Şen için kolları sıvayan Fenerbahçe yönetimi 2 milyon euro bonservis bedeli teklif etmeye hazırlanıyor. Stoch’un da takasta gitmesi gündemde.
        (AMK)

        4

        Brezilyalı futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden alabilmek için her yolu deneyen İtalyan kulübü, oyuncularını devreye soktu. Son olarak savunma oyuncusu Miranda, “Melo çok iyi bir oyuncu. Güzel bir transfer olacaktır” dedi.
        (Fanatik)

        5

        Gerçekleştirdiği yıldız transferleriyle tarihinin en güçlü kadrolarından birini kuran Fenerbahçe'de sol kanat için arayışlar devam ediyor. Sarı-Lacivertli yönetimin İngiltere'nin Everton takımında forma giyen Kevin Mirallas'ın transferi için ciddi bir uğraş verdiği öğrenildi.
        (Takvim)

        6

        YEDEK MUSLERA BULUNDU
        Galatasaray, Kızılyıldız'ın 19 yaşındaki kalecisi Rajkovic'i getiriyor. (Fotomaç)

        7

        Teknik direktör Şenol Güneş’in isteğiyle orta sahaya bir oyuncu almak isteyen Beşiktaş Yönetimi, Ozan Tufan transferini bitirmek için yaptığı girişimlerden geri adım atmıyor. Bursaspor’un yeni sözleşme önerisine rağmen, Ozan’ın Beşiktaş’ı istemesi üzerine siyah-beyazlılar bir kez daha yeşil-beyazlılar ile bir araya gelecek.
        (Milliyet)

        8

        FENER'İN TEKLİFİ ÇOK CİDDİ
        F.Bahçe'nin sportif direktörü Giuliano Terraneo'nun İnter kampına giderek Juan Jesus'u, Piero Ausilio'dan bizzat istemesi İtalya'da günün konusu oldu.
        (Fotomaç)

        9

        CAPEL İDDİASI BİTMİYOR
        Portekiz'in Record gazetesi, Beşiktaş'ın Diego Capel konusunda ısrarcı olduğu haberlerinde ısrar ediyor!
        (Fotomaç)

        10

        TRABZON'DA 'SAMBA' ZAMANI
        N'Doye ile Cardozo'nun partnerini bulan, Esteban'la da Onur'u yedekleyen Fırtına, savunması için Dinamo Moskovalı Samba'ya kanca attı. Süleyman Hurma, Rusya'ya çıkarma yapacak.
        (Fotomaç)

        11

        Dursun Özbek'in yalanlamasına karşın, Zlatan'la ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Fener'in elenmesi halinde, kasaya girecek ekstra 7 milyon Euro'nun, İbra için kullanılacağı öne sürüldü.
        (Fanatik)

        12

        KARŞIYAKA'DAN NECATİ BOMBASI
        Karşıyaka'da Süper Lig'in tecrübeli ismi Necati Ateş'in ismi gündeme geldi. (Fanatik)

        13

        ADA YOLCUSU
        Leicester City'nin hocası Ranieri, ısrarla Selçuk İnan'ı istiyor.
        (AMK)

        14

        KAMİL GLİK PAZARLIĞI
        Sarı-kırmızılı yönetim Polonyalı futbolcu için Torino ile görüşmelerini sürdürüyor.
        (AMK)

        15

        Dzsudzsak bombası Siyah-beyazlılar, devre arası Dinamo Moskova'yla sözleşmesi sona eren Macar futbolcuyla anlaştı. Başarılı oyuncu ligin ikinci yarısında Beşiktaş forması giyecek.
        (AMK)