Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Pereira'nın Shakhtar Donetsk maçında tribüne gönderilmesi doğru mu? - Futbol Haberleri

        SON KARAR › BÜLENT YAVUZ MOURİNHO OLSA ATAMAZDI

        Fenerbahçe Devler Ligi’ne veda etti... F.Bahçeli futbolcular biraz daha mücadelenin içinde kalabilse Shakhtar Donetsk’i rahatlıklar geçerlerdi. Özellikle ofans anlamında, Sarı-Lacivertliler’in çok da bir varlık gösteremediği net bir şekilde ortada. Alman hakem Zwayer ne etliye karıştı, ne de sütlüye. Pereira’nın atılmasına katılmıyorum. Orada Mourinho ya da Guardiola olsa, hakem yine de atabilir miydi? Kesinlikle hayır. Pereira çok tez canlı ve maşallah kıpır kıpır. Yerinde durmuyor. Ancak saha dışına gönderilecek herhangi bir suç da işlemedi. Penaltıya gelince, açık bir müdahale vardı. Volkan, rakibinin sağ ayak bileğinden tutarak düşürüyor. Hakem için kolay bir pozisyondu ve o da atlamadı. Şimdi Fenerbahçe’nin önünde UEFA Avrupa Ligi var. Bu kadro ile Avrupa Ligi’ni sallarlar. Hele hele Van Persie’nin de takıma katılacağını düşünürsek, ben oldukça iyimserim.

        ORTAMI GERDİ AMA SAHADA KALDI!

        Pereira’nın atılmasıyla sonuçlanan kaos ortamında fitili ateşleyen Shakhtar’ın hocası Lucescu’nun yardımcısı, buna rağmen sahada kaldı. Pereira’yı tribüne yollayan Alman hakem Zwayer, Luce’nin yardımcısını atamadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ