Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Kupa Hamza Hamzaoğlu: "Futbolda hedefler asla bitmiyor. Önümüzdeki ilk büyük hedef ise TFF Süper Kupa" - Futbol Haberleri

        Hamzaoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından TFF Süper Kupa karşılaşması için özel hazırlanan maç kitapçığında yer alan açıklamasında, "Futbolda hedefler asla bitmiyor. Her yeni gün, farklı bir ideal için çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki ilk büyük hedef ise TFF Süper Kupa" ifadelerini kullandı.

        Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda oynanacak maçta, Galatasaray'ın tarihten gelen kazanma kültürünü ve final maçlarındaki saygın karakterini sahaya yansıtmak istediklerini vurgulayan sarı-kırmızılı çalıştırıcı, "Kulübümüze bir kupa daha kazandırmanın onurunu yaşayabilmek için elimizden geleni yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.

        Geride kalan sezondaki performansıyla Bursaspor'un, TFF Süper Kupa maçında bulunmayı her zaman hak eden kıymetli bir rakip olduğunu dile getiren Hamzaoğlu, şunları kaydetti:

        "Yaz mevsiminde yaşanılan değişikliğin ardından Bursaspor'a dönen Ertuğrul Sağlam'a bir kez daha başarılar dilemek isterim. Bursaspor'da yaşadığı lig şampiyonluğu ile Türkiye'de büyük bir futbol devrimi gerçekleştiren Ertuğrul Sağlam'ın, yeni kariyerinde takımını tekrar zirveye taşımak için mücadele edeceğinden kuşkum yok."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ