Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Manchester United'dan Muslera harekatı - Galatasaray Haberleri

        İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da yeni sezon başlamasına rağmen transfer çalışmaları devam ediyor.

        Takımda göreve geldiğinden beri 250 milyon sterline yakın transfer parası harcayan Hollandalı teknik adam Louis van Gaal, bu sezon için iki transfer daha istediği İngiliz basınında yer aldı. İspanyol kaleci David de Gea'yı Real Madrid'e satmaya hazırlanan Manchester United, kaleye bedelsiz transfer ettiği Arjantinli Sergio Romero'nun yanına bir isim daha almayı planlıyor.

        İngiliz basınına göre David de Gea'nın Real Madrid'e gitmesi durumunda Kırmızı Şeytanların kaleci adaylardan 1 numaralı isim Galatasaray'ın Urugaylı file bekçisi Fernando Muslera.

        İngilizlere göre Louis van Gaal'in alınmasına onay verdiği Muslera dışında bir de stoper arayan Manchester United, Sergio Ramos'un Real Madrid ile sözleşme uzatmasının ardından gözünü Valencia'nın Arjantinlisi Nicolas Otamendi'ye çevirdi.

        Manchester United iddialara göre bu son iki transferi için 60 milyon sterlin bütçe ayırdı. Bu bütçenin 25 milyon sterlini Muslera için kalan 35 milyonu da Otamendi transferi için ayrıldığı İngiliz basını tarafından iddia edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ