Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Real Madrid - Galatasaray yazar yorumları - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        ✖ Cimbom; Ronaldo, Bale, Modric, Ramos gibi yıldızları kadrosunda barındıran Real Madrid karşısına birçok eksikle çıktı... Ancak genetiğine işleyen ruh, itici güç sağladı. Kafa kafaya oynadı, hatta zaman zaman rakibini ıslıklattı.

        ✖ İlk 45’te Umut’un kafası, Podolski’nin üç şutuyla gole yaklaşıldı. Yan top zaafiyeti pahalıya patladı. 17’de korner atışında Nacho, kafayla Real’i öne geçirdi: 1-0. 33’te yine kornerde İsco’nun şutu üst direkten dışarı gitti.

        ✖ İkinci devrede Aslan, Bernabeu’yu titretti... 53’te Podolski topu iyi sakladı, pasında Sneijder klas bir vuruşla ağları sarstı: 1-1. Kalan bölümde Real bastırdı, 82’de Marcelo’nun slalom golüyle zor da olsa kupa evinde kaldı: 2-1

        MİNİ YORUM | ERHAN TELLİ

        Öncelikle G.Saray’ı tebrik etmek gerekir. Türkiye’den ikinci kez bu prestijli kupaya katılan tek Türk takımı oldular. Hamza Hamzaoğlu da ayrı bir tebriği hak ediyor elbette. Sıkıntılı geçen bir transfer dönemi ve onca eleştiriye rağmen birçok G.Saraylı’nın bile ‘fark yemeden dönsek bari’ dediği bir maçta, Real Madrid gibi bir dünya devi karşısında dişe diş oynayan bir takm izlettirdi bizlere... Eğer Umut Bulut’un girdiği net pozisyonlardan biri gol olsa, Hamza hocanın kazanacağı 4. kupanın adı da ‘Bernabeu’ olabilirdi aslında... Maçta herkesin gözü Burak’ı aradı mutlaka... Yedek kulübesinde bir yedek forvet dahi olmayışı, Burak kızsa da küsse de bu bölgeye mutlaka bir transferin şart olduğunun göstergesiydi bence! Sneijder ve Podolski’nin yer değişikliği, ikilinin saha içindeki uyumu dikkat çekti. Hatta Sneijder’ın golünde Alman oyuncunun payı çok büyüktü. Sonuç olarak korkulan olmadı. Aslında herkes anladı ki, Galatasaray, Avrupa’da her zaman G.Saray’dır!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ